İnceleme: Hp Deskjet Ink Advantage 1515 Aıo

Teknosa - 21.263 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Kasım 2013 - 14:41

HP'nin çok fonksiyonlu, uygun fiyatlı kartuşlara sahip yazıcısı DESKJET INK ADVANTAGE 1515 AIO inceleme konuğumuz oluyor.

Konu mürekkep püskürtmeli yazıcı olduğunda en önemli konuların başında kartuş maliyetleri geliyor. HP'nin bu alanda devrim yapan ve uygun fiyatlı kartuşları bulunan Advantage ailesi önemli satış rakamlarına ulaşmış bir seri.

Ailenin en yeni modellerinden biri olan 1515 AIO, çok fonksiyonlu, uygun maliyetlere sahip bir model. Bilgisayar için USB bağlantısını kullanan yazıcı, hem tarama, hem baskı hem de yazıcı özelliğine sahip.

Tarayıcı özelliği de var

Bu yüzden Hepsi Bir Arada olarak tanımlanan cihaz 600x300 dpi baskı çözünürlüğünü sunuyor. Dakikada 7 sayfaya kadar siyah beyaz baskı hızına sahip olan yazıcı, 1200x1200 dpi tarama fonksiyonu da üzerinde barındırıyor.

Yazıcı da tarayıcı özelliğinin bulunması bu fonksiyon için ek bir cihaz ihtiyacını ortadan kaldırması anlamında güzel. Birçok dosyayı anında dijital ortama aktarabiliyorsunuz. Tek bir cihaz üzerinde bu tip fonksiyonların bulunması hayatı kolaylaştırıyor.

Fotokopi cihazı olarak da kullanılıyor

Aynı zamanda fotokopi özelliği de bulunan yazıcı, dakikada 9 kopya hızına çıkabiliyor. Fotokopi özelliği ile kopyalama gerektiren dökümanları da hızlıca çoğaltabiliyorsunuz. Bu da güzel bir özellik.

İki kartuş var

HP'nin bu modelinde 2 farklı kartuş kullanılıyor. Bunlardan biri siyah, diğeri ise renkli kartuş. Hem cihazın fiyatı hem de bu kartuşların fiyatının uygun olması beraberinde makul bir maliyeti de getiriyor. Bu da cihazın en önemli artılarından biri.

Ev ya da küçük işyerleri için makul bir ürün olan HP DESKJET INK ADVANTAGE 1515 AIO, çok fonksiyonlu olması, uygun maliyetleri ve operasyon hızı gibi konularda dikkat çeken bir model.

Teknik Özellikler

Yazıcı türü: Mürekkep püskürtmeli
Baskı hızı: Dakikada 7 sayfa (siyah beyaz)
Baskı çözünürlüğü: 600x600 dpi
Tarama çözünürlüğü: 1200x1200 dpi
Bağlantı: USB 2.0
İşletim sistemi uyumluluğu: Windows ve Mac
Ağırlık: 3.6 kg
Reklam