İnceleme: HP LaserJet Pro P1102w

Teknosa - 8.521 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Nisan 2014 - 12:07

İnceleme: HP LaserJet Pro P1102w

Kablosuz yazıcılar evler ve ofisler için neredeyse standart olmuşken her türlü akıllı cihazdan yazdırabilen ürünler de rafları donatıyor. HP’nin LaserJet Pro serisinden P1102w ürünü de internet varsa her yerden yazdırmayı mümkün kılıyor.

Lazer yazıcının yazdırma maliyetindeki ekonomisi en önemli niteliği olarak karşımıza çıkıyorsa da uzunca bir süredir daha evvel diğer yazıcılarda bulunan özelliklere de sahip olmaya başladılar. Bunlardan en önemlisi kablosuz ağ desteği ve akıllı cihazlardan yazdırabilme özelliği.

LaserJet Pro P1102w da USB yuvasından bağlandığında sadece bir lazer yazıcı gibi tek bilgisayarın kullanımında çalışabilecek bir ürün. Bununla birlikte kablosu ağ desteği olduğu için ağ üzerinden ofisinizdeki herkes bu yazıcıya erişebiliyor.

HP ePrint özelliği aynı zamanda kablosuz ağ üzerinden kendi mobil yazılımıyla, hatta HP’nin internet servisine bağlanarak cihaza bir e-posta adresi atanmak suretiyle dünya üzerindeki herhangi bir yerden ofisinizdeki yazıcıdan çıktı almanızı sağlıyor. Bu da aygıtın internet bağlantısı aktifw her yerden kullanılabilmesine olanak tanıyor.

Kablosuz olarak nasıl kurarım?

Cihazı kablosuz olarak kurmak için tek yapmanız gereken bir defalığına bilgisayarınızın USB yuvasına bağlamak. Bundan sonra ise Bilgisayarım’a gidip CD sürücü olarak beliren HP kurulum sihirbazını başlatmanız yeterli.

HP’nin bu lazer yazıcısı

dakikada 18 sayfa basabiliyor ve 600x600 DPI baskı çözünürlüğüne sahip. Kutunun içinden USB ve güç kablosu çıkıyor.

Teknik özellikler:Teknoloji: Lazer yazıcı, tek renk
Baskı hızı: 18 sayfa/dakika
Çözünürlük: 600x600 DPI
Bağlantı: USB 2.0, WiFi
Reklam