İnceleme: Samsung Galaxy Tab 3

Teknosa - 47.338 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Ekim 2013 - 01:08

Android işletim sisteminin özgürlüğünden faydalanan Samsung, kaliteli donanım yeteneğini ve özel uygulamalarını da bir araya getirerek Galaxy Tab 3’ü piyasaya sürdü.

10.1 inçlik ekranı ile zarif tasarıma sahip olan Samsung Galaxy Tab 3, 1.6 Ghz’lik çift çekirdekli işlemciden gücünü alıyor. Parlak ve net bir ekranı bulunan cihaz, uygulamaları sorunsuz bir performansla çalıştırabiliyor. 1280x800 piksellik

WXGA ekran, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videoları canlı renklerle izletebiliyor.

Tabletin sahip olduğu Dolby Surround ses teknolojisi, bu konuda beklentisi ortalamanın üzerinde olan kişileri memnun edebilir. Eğer Samsung markalı bir akıllı televizyon varsa, cihazın yetenekleri sizi daha yakından ilgilendirebilir. Samsung Galaxy Tab 3’ü televizyonunuzu yönetebileceğiniz bir kumandaya dönüştürmeniz çok kolay.

Evinizde veya iş yerinizde 5 Ghz bandında çalışabilen yüksek hızlı yeni nesil bir modem varsa, Galaxy Tab 3’ün bu ağları desteklediğini ve bu sayede daha performanslı bir kablosuz ağ imkanı bulacağınızı belirtelim.

Sadece donanım ve bağlantılarda değil, uygulamalarda da değer katan Samsung, Galaxy Tab 3’te sinemadan hikayelere kadar çok sayıda zengin içeriği, teknoloji tutkunlarıyla paylaşıyor.

Yapmanız gereken tek şey, sadece bu servislere ücretsiz kayıt olmak. Cihazın pil performansı, sizi uzun süre yarı yolda bırakmayacak türden. Tam dolu bir pil ile aralıksız 9 saat video izleyebiliyorsunuz. Samsung Galaxy Tab 3, beyaz ve altın kahverengi olmak üzere 2 farklı renkte satılıyor.

Teknik Özellikler Ekran: 1280x800, WXGA, 10.1 inç
İşlemci: 1.6 Ghz Çift Çekirdekli
Kamera: 3 MP Arka, 1.3 MP Ön
İşletim sistemi: Android 4.2
Bellek: 16 GB + 32 GB MicroSD hafıza kartı
Bağlantı: Wi-Fi 802.11a/b/g/n 2,4 + 5 GHz, Bluetooth,
Ağırlık: 510 gram
Pil: 6800 mAh
Yazar: Hakkı Alkan
Reklam