İnceleme: Samsung Xpress M2675F

Teknosa - 25.467 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Mart 2014 - 22:13

Hem lazer yazıcı, hem tarayıcı, hem fotokopi, hem de faks. Test merkezimize konuk olan Samsung Xpress M2675F, tüm bu görevleri yerine getirirken ekonomik çözüm sunan ve çevreyi koruyan bir ürün. Bu incelememizde yazıcıya yakından bakıyoruz.

Başta ofisler olmak üzere birçok alanda ihtiyaç duyulan çok fonksiyonlu yazıcılardan beklenen dört temel görev var: Yazdırma, tarama, fotokopi ve faks. Samsung Xpress M2675F bu beklentileri yerine getirmenin de ötesinde sunduğu bazı fırsatlarla beraber, Teknosa tarafından sunulan uygun fiyatla cazip bir seçenek haline geliyor.

Kolay kullanım

Satın alındığında kutu içinden yarı dolu çıkan kartuşların aksine tam dolu bir kartuş ile beraber gelen Samsung Xpress M2675F, dört önemli görevi az yer kaplayan ve hızlı çalışan bir yapı ile sunuyor. Türkçe menüsü ve tuş takımı ile beraber, son derece kolay kullanılabilen çok fonksiyonlu lazer yazıcı, dakikada 26 sayfa baskı alabilecek kadar hızlı.

Ülkemizde en çok çıktı aldığımız belgelerden biri olan önlü arkalı kimlik fotokopisi için tek tuşla birkaç saniyede sonuç almanız sağlanıyor. Sahip olduğu işlemci ve yazılım desteğiyle beraber net ve keskin çıktılar almanızı sağlayan yazıcı görüntü ve yazılar üzerinde yaptığı iyileştirmeler sayesinde bu görevi de başarıyla yerine getiriyor.

Çevreyle dost

Sadece A4 değil, farklı kağıt boyutlarına uygun hazneye sahip olan çok fonksiyonlu lazer yazıcı, çevreyi korumak ve tonerden tasarruf etmenizi sağlamak için “Eco” butonuna sahip. Bu sayede birden fazla sayfayı tek sayfada toplamak, çift taraflı yazdırıp kağıttan tasarruf etmek, boş sayfaları atlamak gibi yeteneklerden faydalanabiliyorsunuz. Easy Printer Manager adlı yazılım sayesinde cihazı yönetmek daha da kolaylaşıyor.

Teknik özellikler

Fonksiyonlar: Yazdırma, tarama, faks, fotokopi
İşlemci: 600 MHz
RAM: 128 MB
LCD Ekran: 2 satır
Bağlantı: USB 2.0
Yazdırma çözünürlüğü: 4800 x 600 dpi
Tarama çözünürlüğü: 1200 x 1200 dpi
Kağıt haznesi: 250 sayfa
Ağırlık: 11,3 kg
Reklam