İnceleme: TP-LINK Kablosuz Ağ Genişletici

Teknosa - 7.254 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Şubat 2014 - 00:51

Ev ve iş yerlerinin olmazsa olmazı olan kablosuz ağlar, kalın duvarların arkası ve üst katlarda internet kullanıcılarına bazı sıkıntılar yaşatabiliyor. TP-LINK’in bu modeli, sorunu ortadan kaldırıyor.

Test merkezimize konuk olan TP-LINK TL-WA850RE 300MBPS RANGE EXTENDER/REPEATER, özellikle de Türkiye gibi depreme dayanıklı olması için kalın duvarlı olarak inşa edilen binalarda mükemmel çözümler sunabiliyor.

Kablosuz ağ ile internete bağlanıyorsanız, bu bağlantıyı en performanslı yaşadığınız yeri, modeme en yakın olduğunuz yer olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Peki modemden uzaklaştıkça azalan sinyal, size internet sitelerine bağlanmakta, video izlemekte zorluk yaşatırsa ne olacak? Bu sorunun yanıtı, sorunu kökten çözen TP-LINK TL-WA850RE adlı cihazda.

Uygun fiyata sahip olan ürün, sizi yeni bir modem ya da router almaktan kurtarıyor ve sahip olduğu dahili 2 anten sayesinde kablosuz ağınızın daha uzaklara güçlü, üstelik oldukça güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Bu bağlantıyı yapabilmek için çok fazla teknik bilgiye sahip olmanıza da gerek yok. Modeminizle cihazın bağlantısını, WPS teknolojisiyle birkaç saniyede şifreye gerek olmadan yapmanız mümkün. Eğer modeminizde WPS düğmesi yoksa, kutu içinden çıkan rehber sayesinde web üzerinden birkaç dakikada elle kurulum da yapabiliyorsunuz.

Kablosuz ağ genişleticiyi satın aldığınızda, kutu içinden çıkan network kablosu sayesinde, kablosuz ağ destek olmayan cihazlarınıza da TP-LINK TL-WA850RE üzerinden internet vermeniz mümkün.

Teknik özellikler

Kablosuz bağlantı: 802.11n
Kablolu bağlantı: Ethernet, RJ45
Sinyal oranı: 300 Mbps
Cihazın boyutu: 110.0 x 65.8 x 75.2mm
Frekans: 2.4 Ghz
Güç tüketimi: 3W
Reklam