â–¼

Ä°nceleme: Vestel Smart 50PF7070

Teknosa - 2.288 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Nisan 2014 - 13:56

Berkin Bozdoğan'ın Vestel Smart 50PF7070 modeli incelemesi

Bütçeyi aşmadan gelişmiş özelliklere sahip, akıllı, harici medya desteği sunan ve büyük ekranlı bir televizyon arayanlar için güzel bir seçenek olan Vestel Smart serisi 50PF7070’in tüm özelliklerine yakından bakıyoruz.

Vestel’İn akıllı televizyon serisinden olan Smart 50PF7070, kullanıcılara birçok farklı dijital kaynağı aynı anda bağlama imkanı sağlıyor. Ürünün arkasındaki 3 adet HDMI yuvası sayesinde dijital yayın kutunuz, bilgisayarınız ve dijital medya oynatıcınızı aynı anda bağlamanız mümkün. Bunun yanında üründe bulunan iki adet USB yuvası sayesinde bu akıllı televizyona harici bileşenler, örneğin doğrudan bir flash bellek veya harici disk takarak içeriği görüntülemeniz mümkün. Birçok popüler biçimde destek veren bu akıllı televizyon, farklı dijital medya oynatıcılara da gereksinimi oldukça azaltıyor.

Bu televizyonda kullanılan panel, LED LCD teknolojisine sahip. Dolayısıyla sizlere doygun ve canlı renkler sağlıyor. Bu 50 inçlik, yani 127 santimlik ekranın çözünürlüğü Full HD olarak anılan 1920 x 1080 piksel. Bu sayede bu televizyonda izlediğiniz filmlerdeki hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan seyir keyfini yaşayabileceksiniz. Ayrıca ekran 400 Hz tazeleme hızını sahip olduğu için akıcı görüntüler de bozulmadan görüntülenebilecek.

Televiyonun üzerinde iki adet 8 Watt’Lık hoparlör mevcut. Bunun yanında yayın desteği olarak karasal ve uydudan gelen dijital yayınlarla da uyumlu olduğunu ekleyelim. Dolayısıyla bu televizyonla birlikte uydu alıcınıza veda edebilirsiniz.

Ürünün üzerindeki girişler de oldukça zengin. Daha evvel bahsettiğimiz HDMI ve USB yuvalarının yanı sıra SCART, bilgisayar için VGA, dijital ve analog ses girişi ve çıkışları ve internete bağlanabilmeniz için bir adet Ethernet yuvası bulunuyor.

Salonunuzdaki büyük ekranlı seyir keyfi için tercih edebileceğiniz Vestel Smart 50PF7070, size eksiksiz ve estetik bir deneyim sunmaya aday.

Teknik özellikler:Panel: Full HD, 1920x1080 piksel, LED
Tazeleme hızı: 400 Hz
HDMI yuvası: 3 adet
İnternet bağlantısı: Var, Ethernet
Ses çıkışı: 2 x 8 Watt
Reklam