â–¼

Isı İzolasyonu Teras Tavan Uygulaması Alınstech Poliüretan Köpük

ALINSTECH AÄ°T Ä°ZOLASYON - 2.288 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Nisan 2014 - 12:25

ALINSTECH POLİÜRETAN KÖPÜK İZOLASYON ÇÖZÜMLERİ
Yüksek basınçlı makine ekipmanı yardımıyla püskürtme uygulama yöntemiyle sıvı olarak yüzeye uygulanan, son teknoloji ısı izolasyon sistemidir. Uygulanan sıvı malzeme içerisinde bulunan her hücre yerleştiği alanda 1-2 saniye içerisinde kendi hacminin 30-40 katı kadar genleşerek ek yersiz ve çok düşük ısı yalıtımı değeri sayesinde, mükemmel ısı yalıtımı sağlayan bir köpük oluşturur.
Yüzeye, yüksek basınç püskürtme olarak uygulanan poliüretan köpük’ün reaksiyonunun çok hızlı olması sayesinde (1-2 saniye) her türlü zor yüzeye uygulama rahatlıkla yapılabilmekte ve malzeme kendini aşağıya bırakmamaktadır. 1-2 dakika içerisinde tamamen kuruyan köpük, sert halini alır.
İdeal bir uygulama 3 ya da 4 kat yapılır. Her kat için köpük kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde ayarlanır. Bu kalınlık köpüğün iyi bir boyutsal kararlılığının olması için yeterlidir.Poliüretan köpük’ün ilk katı yüzeyi ince bir tabaka halinde kapatır. Bu katın dokunmayla tamamen kuruduğu anlaşıldığı zaman uygulama son kalınlığa ulaşana kadar kat kat devam eder.
Reklam