İstanbul Metro Ağı - İstanbul'un Metro Hatları M1,M2,M3,M4,T4

gora212 - 1.271 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Ocak 2014 - 23:51

İstanbul un Şu anki metro ağının bir özetidir, M1,M2,M3,M4 ve T4 metro hatlarının tanıtım amacıyla çektiğim vidyosudur
*Bahçelievler istasyonundan M1 i çekerken terbiyesiz,aile eğitimi almamış bir kız çocuğunun kameranın önüne atlamasıda beni şok etti ve sinirlendirdi o yüzden Metronun tünelde ilerleyişini çekemedim ve videonun son 1 saniyelik kısmını görüntüde çıkmasın diye silmek zorunda kaldım.
*Bahçelievler istasyonundaki izlenimlerim ise şunlar, Bahçelievler yazan bilgilendirme tabelaları kaldırılmış.
*M1-B hattındaki videoyu Üçyüzlü istasyonundan çektim ama önce metroya binip sonra inmeye çalışan adamın ne yaptığını anlayamadım
*M2 hattını Levent İstasyonundan çektim İstasyonda peron boyunca çekilen mavi ve kırmızı şeritleri görmüşsünüzdür, Mavi şerit 4 lü dizi(4 vagonlu) metronun nereye kadar geleceğini,kırmızı şerit ise 8 li dizi (8 Vagonlu) metronun nereye kadar geleceğini gösteriyor, şansıma çekim sırasında 8 li dizi denk geldi ve mutlu oldum git git bitmiyor süperdi.
*M3 hattını Mahmutbey istasyonundan çektim açıkçası orta hattın ne işe yaradığını çözemedim, park amaçlı yapıldığını düşünüyorum veya transit bir işletme için yapılmış olabilir.
*M4 hattını Küçükyalı İstasyonundan çektim açıkçası bir adamın metroya binmek için kapısını taklatması beni çok şaşırttı, o anki heyecanından olsa gerek otobüs zannetmiş olabilir.
Burdan anladığım kadarıyla her hattın ilginç insanları var, zaten bizim amacımız insanları eleştirmek değil metroları çekmekti, vidyo da görüntüsü geçen herkeze teşekkürler.
Reklam