Kaç videom var? Kaç video yüklü? Kanalımda ki video sayısını nasıl öğrenebilirim? Vidyo sayısını bil

Rhythm Ritim Karaoke Aykut ilter - 157 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Mart 2022 - 17:52

Kaç videom var? Kaç video yüklü? Kanalımda ki video sayısını nasıl öğrenebilirim? Vidyo sayısını bil
? https://bit.ly/3y0upUz ABONE OLUN (Öğretmen ve Eğitim)
Merhaba; Aykut ilter ben, bana ulaşabilirsiniz +90 532 322 2351
?? -- ? ACİL YARDIM YOYUTUBE ve GMAIL HESABIM ÇALINDI NE YAPMALIYIM https://www.youtube.com/playlist?list=PLjFH4_-wyvy43nRGOL7HmoeWHJ_SxT1BD
Bunu şu şekilde yapabilirsiniz.Arama bölümüne kanal ismini yazın.Arama filtresi olarakta Kanal ı seçin.Bu sayede sadece Kanal isimleri listelenecek.Arama sonuçlarında Kanal isimlerinin altında kaç video olduğu bilgisi bulunabiliyor.
Youtube Kanalında Kaç Video Var?
Herkese merhaba. Bugünkü makalemizi Genel kategorisi altına ekliyoruz. Makale konumuz ise Youtube Kanalında Kaç Video Var? şeklinde olacak.
Herkese merhaba. Bugünkü makalemizi Genel kategorisi altına ekliyoruz. Makale konumuz ise Youtube Kanalında Kaç Video Var? şeklinde olacak.

Youtube sitesinde yapmış olduğu son birkaç güncelleme ile birlikte artık bir Youtube kanalında toplam kaç video olduğunu görme işlemini biraz zorlaştırdı. Daha önceleri toplam kaç videosunun olduğunu merak ettiğimiz kanalın Videolar bölümünde toplam kaç video yüklediğini görebilirken artık bu yöntem ile kanalda toplam kaç video yüklü olduğunu göremiyoruz..
Biz de bu yazımız ile 2022 yılında bir Youtube kanalında kaç video olduğunu nasıl görebileceğinizin cevabını vermeye çalışacağız. Daha fazla uzatmadan isterseniz sorumuzun cevabını verelim.

Youtube Kanalında Toplam Kaç Video Yüklü Olduğunu Görme
Youtube kanalında kaç video var diye soranlardansanız eğer bu sorunuza cevap bulabilmek için yapmanız gereken aslında oldukça basit.
İlk olarak Youtube ana sayfasına gidin. Daha sonra ise toplam kaç videosu olduğunu merak ettiğiniz kanalın adını arama kısmına yazarak arayın. Karşınıza çıkan sayfada aramış olduğunuz kanalı bulduktan sonra kanal bilgileri kısmında kanal açıklamasının yanı sıra kanalın toplam kaç abonesi olduğunu, toplam kaç videosu olduğunu da rahatlıkla görebilirsiniz.
YouTube Analytics ile ilgili temel bilgiler
YouTube Studio'daki önemli metrikler ve raporlarla video ve kanal performansınızı daha iyi anlamak için Analytics'ten yararlanabilirsiniz. Not: Konum, trafik kaynakları veya cinsiyet gibi bazı veriler sınırlı olabilir. YouTube Analytics'teki sınırlı veriler hakkında daha fazla bilgi edinin.

YouTube Analytics'e erişme
Bilgisayar AndroidiPhone ve iPad
YouTube Studio'da oturum açın.
Sol kısımdaki menüden Analytics'i seçin.
Video düzeyinde çeşitli raporları da görüntüleyebilirsiniz:

YouTube Studio'da oturum açın.
Sol kısımdaki menüden İçerik'i seçin.
Fareyle videonuzun üzerine gelip Analytics'i seçin. En son videonuzun performansını kanal kontrol panelinden de görüntüleyebilirsiniz. Video başlığını veya küçük resmini tıklayın.
Not: DAHA FAZLA GÖSTER veya GELİŞMİŞ MOD'u tıklayıp kapsamlı analiz raporunu görüntüleyerek belirli verileri alabilir, performans karşılaştırması yapabilir ve verileri dışa aktarabilirsiniz.

YouTube Analytics'te, verilerinizi anlamanıza yardımcı olan farklı sekmeler görürsünüz. Not: Bazı raporlar mobil cihazlarda kullanılamayabilir.
Genel bakış
Genel bakış sekmesinde, kanalınızın ve videolarınızın performans özeti gösterilir. Temel metrikler kartında görüntüleme sayınız, izlenme süreniz, abone sayınız ve tahmini geliriniz (YouTube İş Ortağı Programı üyesiyseniz) gösterilir. Not: Genel performansınızla karşılaştırmaları gösteren kişiselleştirilmiş genel bakış raporlarına erişebilirsiniz. Bu analizler, görüntüleme sayınızın normalden neden daha yüksek veya düşük olabileceğini açıklar.

Ayrıca bu sekmede aşağıdakilerle ilgili raporlar yer alır:

Genel performans: Kanal düzeyinde, kanalınızın genel performansının karşılaştırmasıdır. Video düzeyinde, videonuzun genel performansının karşılaştırmasıdır.
En popüler videolar: Videolarınızın, görüntüleme sayısına göre sıralanmış listesi.
Gerçek zamanlı: Son 48 saat veya 60 dakika içindeki performansınız.
En son videolar: En son yüklediğiniz 10 videonun metriklerine göre performansınız.
Hikayeler: En son yüklediğiniz Hikayelerden son 7 günde elde ettiğiniz performans.
*Video düzeyinde, kitleyi elde tutma için önemli anlar ve Gerçek zamanlı raporunuz gösterilir.

Erişim
Erişim sekmesi, kitlenizin kanalınızı nasıl keşfettiğiyle ilgili bir özet sunar. Temel metrikler kartında gösterim sayınız, gösterim tıklama oranınız, izlenme sayınız ve benzersiz izleyici sayınız gösterilir.
Bu sekmede ayrıca aşağıdakilerle ilgili raporlar yer alır:
Trafik kaynağı türleri: İzleyicilerin içeriğinizi bulma şeklidir.
Reklam