Kadın Kollarının Görevleri Nelerdir? Parti Kadın Politikaları Başkanlığı

Rhythm Ritim Karaoke Aykut ilter - 648 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Ocak 2023 - 18:54

Kadın Kollarının Görevleri Nelerdir? Parti Kadın Politikaları Başkanlığı Powerpoint sunumu powerpoint presentations
Partiler Üstü 100
Hazırlayan Aykut ilter 0532 322 2351
? SANDIK KURULU OLUŞUMU GÖREVLERİ https://www.youtube.com/playlist?list=PL05tq_SnKK603qFpbIiESGLHGCD0z8N-c
Kadın Kollarının Görevleri Nelerdir? Parti Kadın Politikaları Başkanlığı
? Parti MAHALLE TEŞKİLATI NASIL KURULUR https://www.youtube.com/playlist?list=PL05tq_SnKK60m9yiTRm1kjp7noeNp2r-g
?FULYA MAHALLESİNDE YER ALAN SOKAK VE CADDELER https://www.youtube.com/playlist?list=PL05tq_SnKK63T7mxFHvG3cErvD9-ToV2A
KADIN POLİTİKALARI BAŞKANININ GÖREVLERİ NELERDİR?

(1) Mahalledeki kadın politikaları başkanlığı görevini en iyi şekilde yürütmek.
(2) Mahallesindeki kadınları örgütlemek.
(3) Mahalle teşkilatında görev alan Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından sorumlu mahalle başkanı, mahalle kadın kollarının kurucusu ve doğal başkanıdır.
(4) Mahalle Kadın kolları; ilçe ve belde yönetim kurulları içerisinde, ilgili kademe başkan yardımcılığı olarak kurulabileceği gibi müstakil kadın kolları başkanlığı olarak da kurulabilirler.
(5) Partinin, başta kadınlar olmak üzere toplumun çeşitli kesimleri arasında daha yaygın olarak benimsenmesini sağlayarak partinin öncelikle kadın üye sayısını ve taraftarlarını artırmak.
(6) Parti’nin aile, çalışma, eğitim, kültür, sağlık, çevre ve doğal hayat gibi konulara ilişkin sosyal politikalarını Parti programında belirlenen temel hedef ve ilkeler çerçevesinde seçmenlere doğru aktarımını sağlamak.
(7) İlçenin sosyal yapısını, sorunlarını, beklentilerini içeren raporlar hazırlamak ve bu raporu il yönetim kuruluna ve gerektiğinde İlçe’ye sunmak.
(8) Alt kademe birimleri tarafından tespit edilen il sakinleri arasında yardıma muhtaç olan (yoksullar, kimsesizler, yaşlılar, engelliler vb.) bireylerin sorunları için Sosyal İşler Başkanlığı ile birlikte çözüm önerileri geliştirmek.
(9) İlde bulunan hastane, huzurevi vb. sosyal kurumlara ya da bu kurumlara destek için oluşturulmuş STK’lara il başkanlığının bilgisi dâhilinde ziyaret programları düzenlemek ve üst kademe yöneticilerin buralara yapacakları ziyaretleri STK başkanı ile ortaklaşa koordine etmek.
(10) Parti’nin kadın politikalarını Parti tüzüğünde ve programında belirlenen temel ilke ve hedefler doğrultusunda sorumluluk alanındaki seçmenlere aktarmak.
Reklam