This video is restricted in your country.

Kadın Oyuncudan Ünlü Futbolcuya Ahlaksız Teklif

gagarino - 1.925 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Ocak 2015 - 15:45

Ünlü oyuncu Mia Khalifa, Amerikan futbol yıldızı Braxton Miller'ın, fanı olduğu kendi futbol takımı Florida State Seminoles'e gelmesi için özel bir teklifte bulundu.
Son zamanlarda Sosyal Medya üzerinden paylaştığı videolarıyla sansasyon yaratan ünlü oyuncu Mia Khalifa, Amerikan Futbol yıldızı 22 yaşındaki Braxton Miller'ın, fanı olduğu kendi Futbol takımı Florida State Seminoles'e gelmesi için özel bir video yayınladı.

BİR SANSAYONA DAHA İMZA ATTI

Dünyanın en popüler televizyon yıldızı seçilen Abd'nin Miami kentinde yaşayan Mia Khalifa, bir sansasyona daha imza attı. Florida State Seminoles isimli Amerikan Futbol takımını tutan fanatik güzel, Ohio Buckeyes State takımının kurucusu ve 22 yaşındaki oyuncusu Braxton Miller'a Sosyal Medya üzerinden bir teklifte bulundu.

BÜTÜN ARKADAŞLARIYLA MAÇ İZLEME VE ÖZEL VAKİT GEÇİRME TEKLİFİ

Florida State Seminoles takımını destekleyen güzel yıldız, Braxton'ın takıma gelmesinin kendisi için iyi nedenleri olabileceğini söyledi. Eğer Braxton takıma gelirse, bütün kız arkadaşlarını toplayıp onun maçını izlemeye geleceğini ve diğer arkadaşlarıyla birlikte çok keyifli zaman geçireceğinin sözünü verdi.
Reklam