â–¼

Kalorifer Petek TemizliÄŸi

UZMANLAR TESÄ°SAT - 2.479 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Haziran 2014 - 14:06

http://uzmanlartesisat.com/petektemizligi

Petek temizliği,yerden ısıtma tesisatı temizliği ,kalorifer tesisat temizliği ve alüminyum petek temizliğini kimyasal ilaçlı ve petek temizliği makinesi ile garantili yapıyoruz.

Petek Temizliği ve Radyatör Temizliği konusunu merak edilen bir çok konuda detaylıca yazıyı bu sayfamızda bulabilirsiniz.

Peteklerin temizliği sürekli gerçekleşen bir kullanımdan dolayı, periyodik olarak yapılması gerekir. Peteklerin ısınma aşamasında kullanılan kapalı devre içerisinde sürekli dolaşımda olan su ,zamanla korozyon oluşumu ,tortu,kireç suyun sürtünme ve yoğunlaşması ile oluşan çamurlu su ,kapalı devrede dolaşım halindedir.Zaman ilerledikçe kapalı devrede oluşan çamurlu su, boru yüzeylerinde,petek radyatör yüzeylerinde bir tabak oluşturur.Oluşan bu tabaka ısı iletiminin engellemesinde büyük engel teşkil eder.Bu durum petek kanallarının da zamanla tıkanmasına neden olduğundan kombiden gelen sıcak su petek içerisinde dolaşımda bulunamaz.Bu neden ile peteklerde homojen ısınma sağlanmaz petek üstü ısınırken altı ısınmaz.Tamda bu noktada petek temizliği,radyatör temizliği yapılması gerekliliği doğar.
Reklam