Kare 10. Bölüm (Çizgi Film)

nefer26medya - 628 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Şubat 2017 - 02:39

Pastanede her zaman olması gereken pastalar, kekler bugün çıkmamıştır. Bu durum haberlere konu olur, çünkü Pastacı ilginç bir sebeple pasta yapamamıştır. Pasta yaparken kullanacağı yumurtaların içi boş çıkmıştır.

Kare ekibi olaya müdahele eder. Enda, içi boş yumurtalardan birini kırıp tartar. Sonra sepetteki diğer yumurtaları tartar. Hepsi aynı ağırlıktadır.

Aypa emin olmak için karşılaştırma yapar. Dolu bir yumurta bulur ve boş yumurtayla ikisini, terazinin boş kefelerine koyar. Dolu yumurta ağırdır, yumurtayı kırdığında zaten içinin dolu olduğunu görür.

Rupi büyüteciyle odaklanır ve boş yumurtanın üzerindeki minik deliği görür. Yumurtanın içi bu delikten boşaltılmıştır. Ama neden? Yumurtaları satan dükkana giderler ve bu dükkanın Pengi’ye ait olduğunu görürler.

Pengi, yumurtacı dükkanının bir köşesini atölye yapmıştır. Boş boş durmaktan sıkıldığı için yumurtaların içini şırıngayla boşaltmakta, boş yumurtaların dışını ise değerli taşlarla süslemektedir. Boş yumurtaları işlerken çabuk kırıldıkları için sepet sepet içi boş yumurtayı hazır tutmaktadır. Bu sepetlerden birini yanlışlıkla Pastacıya gönderdiğini anlar.

Yumurtacı dükkanının arka tarafında ise, içi boş yumurtalardan ürettiği süs eşyalarını muhafaza ettiği bir bölüm vardır. Bu süs eşyaları Kare takımının çok hoşuna gider. Pengi, Pastacıdan özür dileyeceğini ve ona hemen içi dolu yumurtalardan göndereceğini söyler.
Reklam