Kare 18. Bölüm (Çizgi Film)

nefer26medya - 565 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Şubat 2017 - 02:40

: Pengi bir dükkandan elinde ütülenmiş gömleği ile çıkar. Motoruna binip uzaklaşır.
Kare ekibi üyeleri piknik alanında temizlik yapmaktadırlar. Enda üstü başı kir içinde yanlarına gelir. Başına gelenleri anlatır. Anahtarlarını çöp kutusuna düşürünce bütün geri dönüşüm çöplerini dışarıya boşaltmak zorunda kalmış, kirlenmiştir. Onu dinlerken etrafa savrulan çöpler görünce şaşırırlar. Enda'nın çöpleri kutuya geri koymadığı anlaşılır. Ekip onları toplamaya çalışır. Bu sırada kampa haber gelir.
Habere göre kuru temizleme dükkanında bazı sorunlar yaşanmaktadır. Dükkan sahibi Bayan Pufpuf, yıkadığı çamaşırların kirlendiğini ve çok pis koktuğunu anlatarak dükkanını kapatmak zorunda olduğunu bildirir. Ekibimiz dükkanda neler olduğunu anlamak için yola çıkar.
Dükkana gittiklerinde çok üzgün görünen Bayan Pufpuf'u avuturlar. Sonra da araştırmaya başlarlar. Araştırma sonucunda ilk bulguları olayların bugün başlamış olduğudur. Dünkü çamaşırlarla bugünküleri karşılaştırırlar. Aralarındaki kirli ve temiz farkı çok açıktır.
Sırada kullanılan temizlik malzemeleri vardır. Ekip üyelerinin her biri ayrı bir malzeme ile yıkama yapar. Bunun sonucunda deniz kokulu temizlik maddesinin aslında balık kokulu ve yağlı bir madde olduğunu anlarlar. Lekelerin ve kokunun sorumlusu bu temizlik maddesidir. Bu şişenin dükkana ne zaman geldiğini araştırırlarken içeri Pengi girer. Pengi sabah temizlenmiş gömleğini alırken elindeki şişeyi dükkanda unutmuştur. Şişede ise Pengi'nin severek kullandığı balık yağı vardır. Şişe temizlik maddesi şişelerine benzediği için Bayan Pufpuf yanılmış, onu temizlik işinde kullanmıştır. Pengi içindeki yağ azalsa da şişesini bulduğu için mutludur. Bayan Pufpuf ise bundan sonra daha dikkatli olmasını gerektiğini öğrenmiştir.
Reklam