Kare 21. Bölüm (Çizgi Film)

nefer26medya - 715 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Şubat 2017 - 02:41

Pengi cam temizlerken aklına gelen bir şeyle irkilir, eşyalarını toplayıp hızla uzaklaşır.
Kare ekibi piknik alanında dinlenmektedir. Ekibin uyuyan iki üyesi rahatsız olmasın diye sessiz olmaya çalışırken daha çok gürültü çıkmasına neden olurlar. O sırada haber gelir.
Haberde Bay Dumtıs'ın stüdyosundaki gürültü sorunundan bahsedilmektedir. Bay Dumtıs tamamen sessiz olması gereken stüdyoda gizemli sesler yüzünden kayıt yapamamaktadır. Yeni albüm gecikecektir.
Kare ekibi yardım etmek için yola çıkar. Stüdyoya gittiklerinde rahatsız edici sesi onlar da duyarlar. Etrafta inceleme yaparlar ama odanın içinde bu sesi çıkarabilecek hiç bir şey bulamazlar.
Rupi ses ölçerle odayı tekrar kontrol eder ama yine sonuç elde edemez.
Camları kontrol etmeye karar verirler. Enda dışarı çıkarak sağdaki camın önünde şarkı söyler ama içeriye ses girmez. Sağdaki cam Bay Dumtıs'ın dediği gibi ses geçirmezdir. Aynı kontrolü soldaki cam için de yapınca sorunun sebebini bulurlar. Soldaki cam sesi geçirmektedir. Dumtıs bunun imkansız olduğunu çünkü camın daha bu sabah takıldığını ve yepyeni olduğunu söyler. Onlar camı kimin değiştirdiğini düşünürken Pengi kamyonuyla çıkagelir ve aceleyle ses geçiren camı değiştirir. Pengi sabah camı taktıktan sonra hata yaptığını, taktığı camın ses geçiren sıradan bir cam olduğunu anlamıştır. Ses geçirmeyen cam getirmek için hemen geri gitmiştir. Sorun çözülür. Bay Dumtıs şarkı kaydına başlar.
Reklam