Kare 6. Bölüm (Çizgi Film)

nefer26medya - 458 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Şubat 2017 - 02:37

Pengi, gece afiş asmak için gece gündüz adlı eserin yanına gelir. Afişi asarken dengesini kaybeder, ayağı boyalara girer. Dengesini sağlamaya çalışırken sırtındaki merdivenle esere çarpar. Eserin tüm objeleri yer değiştirir. Meydana getirdiği karışıklığın farkında değildir. Bir ayağında boya kovasıyla sokağı terk eder.
Kare ekibi tan ağarmasına yakın geceyi gözlemlemek için teleskoplarıyla şehri de gören bir tepeye çıkarlar. Buradan geceyi ve şehri seyrederler. Güneşin doğuşuna ve etraftaki değişikliklere de şahit olurlar. Bu sırada haber araçları sinyal verir. İzledikleri haberde şehir sergisinin açılamayacağı, çünkü ünlü sanatçıları Bay Palet'in eserinin başına kötü şeyler geldiği anlatılmaktadır. Ekibimiz neler olduğunu anlamak için yola çıkar.
Olay yerine geldiklerinde Bay Palet'ten bilgi alırlar. Eserin gece ve gündüzü anlattığını öğrenirler. Buradan yola çıkarak eseri eski haline getirirler. Bay Palet eserini tekrar karşısında görünce çok mutlu olur. Yerdeki ayak izlerinden yola çıkarak bu karışıklığa neden olan kişiyle afişi asan kişinin aynı kişi olduğunu düşünürler. Afişi asma görevinin Pengi'ye ait olduğunu öğrenince hem sergi davetiyesi vermek hem de durum hakkında bilgi almak için ona gitmeye karar verirler.
Pengi'ye davetiyeyi verir ve olanları anlatırlar. Pengi istemeden böyle bir karışıklığa yol açtığını öğrenince üzülür. Bay Palet'ten özür dilemeye karar verir.
Reklam