Kare 9. Bölüm (Çizgi Film)

nefer26medya - 537 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Şubat 2017 - 02:38

Pengi, bir sinema salonunun lobisinde balon şişirmektedir. Uçuran gazla şişirdiği balonlar yükselir, tavanda duran diğer balonların arasına karışır. Dışarıda kar yağışı başlar. Pengi görünce çok sevinir, kapıyı açarak bahçeye çıkar.

Bu sinema salonunda, merakla ve heyecanla beklenen Balon Adam 3 filminin ilk gösterimi yapılacaktır. Fakat bir aksilik yaşanır. Yönetmen Görbak, filmi izleyen seyirciler için bir sürpriz hazırlamıştır. Sürpriz için, şişirilmiş balonların lobinin tavanında olması gerekmektedir. Oysa balonlar, şişirildikten sonra yukarı çıkmakta fakat kısa süre sonra sönerek aşağı düşmektedir.

Kare ekibi olaya müdahale eder. Gözlem, karşılaştırma ve ölçümler yaparak nedenini bulurlar. Lobi soğuktur, balonlar üşüdükleri için büzülerek sönmekte ve aşağı düşmektedir. Balonların yukarıda kalabilmesi için ortamın sıcak olması gerekmektedir. Pengi’nin açık bıraktığı kapı kapatılır.

Filmin ilk gösterimi yapılır. Seyircileri bekleyen sürpriz merak konusudur. Tavandaki balonların arasına gizlenmiş olan filmin kahramanı Balon Adam süzülerek aşağı iner. Seyirciler onu görünce coşar ve mutlu olur.
Reklam