Kim Bok Ve Joon Hyung Kime Yakalanıyor? | Sev Beni 13. Bölüm (10 Ekim Çarşamba)

mplay - 646 izlenme

Yüklenme Tarihi: 13 Ekim 2018 - 19:52

10 Ekim 2018 Çarşamba – Sev Beni (Kim Book Joo) 13. Bölüm | Kim Bok ve Joon Hyung çok mutludur. İki sevgili okulda şakalaşırken Kim Bok'un babası onları görür. Sizce Kim Bok'un babası bu duruma ne tepki verecek?

13. Bölüm Özet:

Kim Bok, Shi-Ho’nun bir kutu ilaç içtiğini görünce hemen onu hastaneye yetiştirir. Haberi alan Joon Hyung ise soluğu hastanede alır. Kim Bok Shi-Ho’ya yeterince dikkat etmediği için kendini suçlar. Shi-Ho kendine gelince Joon Hyung’la konuşur ve onunla arkadaş kalmak istediğini belirtir. Kim Bok hastaneye gelip ikiliyi samimi bir şekilde görünce bu durumu kıskanır. Joon Hyung’un eski sevgilisine karşı fazla iyimser olmasına tahammül edemez. Kim Bok’un gönlünü alan Joon Hyung tam ona sarıldığı an Kim Bok’un babası ikiliyi samimi bir şekilde görür. Kim Bok’un babası gördüklerine ne tepki verecek?

Konu & Hikaye:

Başarılı ve hırslı bir halterci olan Kim Book Joo, gücünü eski bir sporcu olan babasından almakta. Samimi, neşeli ve haksızlığa uğradığında her koşulda hakkını arayan Kim, zaman zaman öfkesine hâkim olamayan kavgalara karışan erkek gibi bir kızdır. Ancak izleyiciler Kim Book Joo’nun naif bir kalbinin olduğunu aşk ile tanışmasıyla öğrenecek.
Kim Book Joo ile aynı spor akademisine giden Joon Hyung, çok yetenekli olmasına rağmen şansı pek yaver gitmeyen bir yüzücüdür. Hayatındaki zorluklara rağmen neşesinden bir şey kaybetmeyen Joon Hyung, Kim Bok Joo ile karşılaştıktan sonra kendini bulur.
Joon Hyung’u, Kim Bok Joo ile yaşadığı çatışmalar, yardımlar ve paylaştıkları sırlar birbirlerine bağlar. Joon Hyung aşktan kaçamaz ve halterci Kim Book’a âşık olur. Kim, babasının hayalini gerçekleştirmeye kendini o kadar çok adamıştır ki Joo ile karşılaşana dek aşktan bir haberdir. Altın madalyayı kazanmak için her gün sert antrenmanlar yapan Kim’in, yağmurlu bir günde hayata bakışı değişecektir.

Künye:
Yönetmen: Oh Hyeon- Jong Senaryo: Hee-seong Yang
Türü: Romantik Komedi- Spor
Orijinal Adı: Weightlifting Fairy Kimbok Joo

Oyuncu Kadrosu:
Nam Joo-Hyuk
Lee Sung-Kyung
Lee Jae-Yoon
Kyung Soo-jin
Moon Ji-yoon

Sevginin, arkadaşlık ilişkilerinin ve sporcuların yaşadığı zorlukların anlatıldığı ‘Feda’ her gün 23:10’da…
Reklam