Kınder Joy Kızlar Ve Erkekler İçin Özel Sürpriz Yumurtalar Açıyoruz!

ToysTV - 334 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Ağustos 2016 - 08:46

ToysTV Kanalımda yeni YouTube videom – KINDER JOY Kızlar ve Erkekler için ÖZEL SÜRPRİZ YUMURTALAR AÇIYORUZ!

Kinder Joy Yumurtaları harika! Ben bu Kinder Joy'ları CarrefourSA'dan aldım. Her Kinder Sürpriz Yumurtayla birlikte Maviş sizlerle yeni maceralara koşuyor! Hadi Eğlenelim!

Kinder Surprise 'ın büyüsü…. Kinder Surprise, tek bir yumurta içinde Kinder Çikolatasının mükemmelliğini, bir sürpriz heyecanını ve bir oyuncak sevincini içerir. Bu üç faktörün birleşimi, annelerin içini rahat ettiren ve çocukların da hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olan bir neşe ve eğlence dünyası yaratır. http://www.kinder.com.tr/tr/kinder-su...

La magia de Kinder Sorpresa…. Kinder Sorpresa combina el delicioso chocolate Kinder, una sorpresa y un juego siempre nuevo en un único huevo. La combinación especial de Kinder Sorpresa ha creado un mundo de diversión y entretenimiento que ayuda a los niños a desarrollar su imaginación y a la vez, la confianza de los padres gracias al gran chocolate Kinder. http://www.kinder.es/es/kinder-sorpresa

Kinder Überraschung weckt die Neugier immer wieder neu – mit Vorfreude, Spannung & Kribbeln… Das Kinder Überraschungs-Erlebnis besteht aus vielen Facetten: Die Spannung beim Auspacken des Eis, die leckere Schokolade, die Freude auf das Spielzeug, das nur darauf wartet, entdeckt zu werden, das Zusammenbasteln und Spielen mit immer wieder neuen und spannenden Überraschungen, die die Phantasie anregen. Na, neugierig? http://www.kinder.com.de/de/kinder-ub...

The Magic of Kinder Surprise…. Kinder Surprise contains the taste of Kinder chocolate, with a surprise and toy in every single egg. The combination of these three elements creates a world of fun and entertainment that helps children to develop their imagination while reassuring mothers at the same time. http://www.kinder.co.uk/en/kinder-sur...

Toys, hra?ky, juguetes, giocattoli, brinquedos, carrinhos, spielsachen, spielwaren, leker, speelgoed, ??, leksaker, juegos, ???????, ?? ch?i, oyuncaklar, zabawki, bréagáin, ?????????, jouets,???, ???, ?????? , ?ugarelli, spielzeug, ???????, ?????

Kinder Surprise Eggs, Kinder Sürpriz Yumurta, Kinder Joy, Kinder Überraschung, Kinder Sorpresa, Kinder Ovo, Kinderegg, , Verrassingsei, Kinder Niespodzianka, Kinderoverraskelse, Kinder-yllätys, , Kinderägg, Kinder Meglepetés, Kinderüberraschung , Kinder Surpresa,?????????, ?????? ???????

Bu videom bebekler, minik bızdıklar, çocuklar, aileler ve koleksiyoncular için yayınlandı. Bir sürü şirin oyuncak görülmeyi bekliyor!

Kanalımda yeni oyunları, ilginç oyuncakları ve muhteşem oyun setlerini keşfedebilirsiniz. ToysTV ile eğlenin, öğrenin ve mutlu olun!

İzlediğiniz için teşekkür ederim! Yeni videolarımı izlemek için kanalıma ABONE OLUN!

Müzik: YouTube Ses Kitaplığı
https://www.youtube.com/audiolibrary/...

Kevin MacLeod sanatçısının Daily Beetle adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/...) altında lisanslıdır.
Kaynak: http://incompetech.com/music/royalty-...
Sanatçı: http://incompetech.com/
Reklam