â–¼

Konsol Keyfini PC'de Yaşayın; Logitech F7 10

Vatan Bilgisayar - 4 izlenme

Yüklenme Tarihi: 29 Mayıs 2022 - 11:39

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/f710-kablosuz-gamepad.html


Tasarım

Dayanıklı plastik malzeme ve konforlu yapısı ile hem uzun süreler kullanımlarda problem yaşamayacaksınız hem de darbelere karşı dayanıklı olacaktır. Aynı zamanda gümüş rengine tamamıyla uyum sağlamış siyah rengi ile de dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştır.

Titreşim Sensörleri

Oyunlar esnasında olan aksiyonlarda Logitech F710 Gamepad de tepki vermekte ve titreşim ile o hissiyatı yaşamanıza olanak sağlamaktadır. Bu sayede oyunun içerisinde gibi hissedebileceksiniz.

Kablosuz Bağlantı

Kablolu cihazlarda hem kablo kopmaları hem temassızlık sorunları yaşanabiliyor. Logitech F710 kablosuz olması ile sizlere bu dezavantajları yaşatmaz, rahatınızı hiç bozmadan kablo ihtiyacı duymadan rahatlıkla çalıştırabilir ve kullanabilirsiniz.


Android TV Uyumlu

Oyun kumandalarımız Sony Android™ televizyonlar ile uyumludur. Kumanda XID moduna geçtiğinde, konsol benzeri tuş düzenimiz sayesinde her rekabette önde olacaksınız. Pürüzsüz kıvrımlar ve lastik kavrama yerleri uzun süre rahat bir şekilde oyun oynamanızı sağlar. Standart Android televizyon denetimleri (Gamepad üzerindeki Logitech Logo düğmesi üzerinden kumandadaki Geri tuşu ile birlikte erişilir) Android televizyonunuzda sorunsuzca gezinmenizi sağlar.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam