KÖSTEBEKGİLLER 11.BÖLÜM

Çizgi Film Tv - 805 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Ocak 2016 - 23:33

Süslü dolabına giysilerini yerleştirmektedir. Boyo’nun giysileri ise darmadağın bir haldedir. Süslü kendi tarafını toparlarken, Boyo yan gelip yatar. Derken Süslü’nün eşyaları arasından küçük bir böcek çıkar. Böcekten korkan Süslü, odadan kaçar. Boyo ise bir kahraman edasıyla böceği yakalamaya çalışır.

Pelin, Caner’i basketbol sahası fikrinden vazgeçirmek istemektedir. Fakat Caner, Pelin’le hiç konuşmaz. Aksine bir an önce hazırlıklara başlamak için heveslenir. Pelin durumu köstebekgillerle paylaşmaya karar verir ve karışımı içerek küçülür. Köstebekgillerin evine gider. Ortalık biraz karışmıştır. Boyo böceği yakalamak için etrafı daha fazla dağıtmıştır, Süslü ise çok korkmaktadır. Pelin gelir ve böceği yakalar. Böcek çok tatlı bir ateş böceğidir ve onu kavanozun içine koyduklarında pırıl pırıl parlamaktadır. Süslü böylesine güzel bir hayvandan korktuğu için kendine güler. Bu arada Pelin köstebekgillerin evini ilk defa görmektedir. Etraftaki el yapımı eşyalar çok hoşuna gider. Bütün aile bireyleri bir araya gelince, Pelin Caner’in planından bahseder. Köstebekgiller çok ama çok üzülür.

Pelin eve döndüğünde, tanımadığı birinden esrarengiz bir mesaj gelir. E-postayı gönderen kişi, kendisinin de köstebek dostları olduğundan bahsetmektedir. Pelin bu kişinin kim olduğunu çok merak eder.
Reklam