Köstebekgiller 1.bölüm

Çizgi Film Tv - 2.912 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Ocak 2016 - 23:30

Pelin ve ailesi, bahçeli, kocaman bir eve taşınırlar. Bu ev, tam da Pelin’in hayalindeki gibidir. Çiçekleri ve ağaçları çok seven Pelin özellikle evin bahçesini çok sever. Kısa süre sonra, bahçeyi gezerken yan komşuları ve akranı olan Caner’le tanışır. Caner huysuz ve muzip bir çocuktur. Pelin tam onların bahçesine geçecekken Caner onu durdurur ve kendi bahçesine geçmesine izin vermez. Pelin ilk etapta Caner’le anlaşamaz ve mecburen kendi bahçesinin sınırları içinde oturur. Fakat Caner’in bahçesinde çok enteresan bir şey görür. Küçücük bir köstebek gezintiye çıkmıştır. Bu köstebek, köstebekgiller ailesinden Bebi’dir. Pelin Bebi’nin peşine düşer.

Aynı şekilde Bebi’nin annesi, babası, dedesi, kardeşi Boyo ve kızkardeşi Süslü de Bebi’nin peşindedir. Çünkü Boyo Bebi’ye emeklemeyi öğretmiştir. Bebi emeklemeyi öğrenir öğrenmez de gezmeye çıkmıştır.

Köstebekgiller, Pelin’lerin bahçesinde toprağın altında yaşamaktadır. Köstebekgiller Pelin’lerin taşınmasını fark etmiş, hatta evleri yer yüzünde yürüyen insanlar yüzünden biraz hasar görmüştür. Bebi, bahçede gezinmeye devam ederken birden onu Caner’in arkadaşı olan şaşkın Bay Baykuş kapar. Tam yuvasına götürecekken bir kaza olur ve Bebi kendisini Pelin’in kapısının önünde bulur. Hemen içeri kaçar ve Pelin’in odasına gider. Pelin ve Bebi yeniden karşılaşırlar ve Pelin Bebi’yi çok sever.
Reklam