Köstebekgiller 3.bölüm

Çizgi Film Tv - 234 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Ocak 2016 - 23:31

Pelin, Bebi için yiyecek bir şeyler getirmiştir. Köstebekgiller Pelin’in iyi bir kız olduğunu düşünürler. Fakat yine de tedbiri elden bırakmamak için dolabın içine saklanır ve herkes uyuyunca gitmeye karar verirler.

Süslü, Pelin’in odasını çok beğenmiştir. İnsanların evlerindeki gördükleri bazı eşyalar dikkatlerini çeker. Derken gece olur ve Ceyda Pelin’e yatmadan önce masal okumak için yanına gelir. Köstebekgiller, Ceyda’nın okuduğu masalı dinlerken uyuyakalırlar. Gecenin bir vakti köstebek baba uyanır ve bütün aileye gitme vaktinin geldiğini söyler.

Köstebekgiller Pelin’i uyandırmadan odadan çıkmayı başırırlar. Bay Baykuş’a da yakalanmadan evlerine ulaşırlar. Fakat karşılaştıkları manzara çok üzücüdür. Evleri yıkılmıştır ve bütün eşyaları toprak altında kalmıştır. Geceyi dışarda geçirmemek için en güvenilir yerin Pelin’in odası olduğuna karar verirler ve yeniden odaya dönerler. Ancak Pelin uyanmıştır ve penceresinden odasına girmeye çalışan köstebekgilleri görür. İki tarafta şaşkındır.
Reklam