Krrish Film Fragmanı

Alkışlarla Yaşıyorum - 499 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Mayıs 2015 - 09:15

Koi Mil Gaya Devam Filmidir Hint İşi E.T Filminden Hint İşi Avengers Filmine Dönüyor Anladığım Kadarı ile Bu Film En Son Çıkan Krrish 3 Filmi ile..

Bugüne kadar hiç süper kahraman karakteri olan film çıkmayan Bollywood, Krrish ile Hollywood’un efsanevi Süpermen’ine rakip olmuştur . Film 2006 yılında çekilip yayınlandığında Hindistan'da beklenmedik derecede ilgi ve başarı toplaıştır.

Krishna, gençken uzaylılar tarafından ziyaret edilen babasından miras aldığı süper güçlerle doğmuştur. Priya onun hayatına girdiğinde, hayatının anlamı olur. Priya onu Singapur’a çağırdığında o da kabul eder.Singapur’da Dr.Siddhant Arya, geleceği sonsuza kadar değiştirmenin eşiğinde olan megalomanyak bir bilim adamıdır. Onun yıkıcı hayalleri karşısında ayakta kalabilecek tek kişi vardır. Acımasız hırsı engellemek için Krishna, KRRISH olmak zorundadır.Ve bundan sonrası malum Aksiyon, Macera ve Romantizm..

Krrish'in büyükbabası bir uzay bilimcisidir. Bir gece, uzaya gönderdiği mesajlardan birine cevap almaya başlar.Bir akşam araba kullanırken birden gökyüzünde uçan bir cisim görür , bunun ani tepkisiyle büyükbabasının kullandığı araba kontrolden çıkar.Kaza meydana gelir kazadan babaannesi sağ kurtulur , büyükbabası kurtulamaz .O zamanlar babaannesi Rohit'e(Krrish'in Babası) hamiledir Rohit kazada kafasından yaralamıştır , bu yüzden de anormal doğmuştur.Büyüdüğü halde ,bir çocuğun I.Q.suna sahiptir.Bir gece, kasabalarına,büyük bir uzay gemisi iner. Uzaylılar ile Rohit arasında bir dostluk olur , uzaylılar Rohit'e kendilerine has olan bir takım özel güçlerinden verirler.

Rohit'in ünü yaptıkları ve üstün zekası çok geçmeden dünyaya yayılır. Dünyanın en büyük teknoloji şirketinin sahibi Rohit'i yurt dışına Singapur'a davet eder , Rohit'in üstün zekasının farkına varan Dr. Arya geleceği gören bir bilgisayar projesi için Rohit'i görevlendirir . Rohit bu makinayı yapar daha sonra makinadan gördüklerinden dolayı makinayı yok eder ve Rohit'in bu olay sırasında öldüğü sanılır.

Aradan 20 sene geçmiştir Rohit'in annesi yani Krrish'in babaannesi Krrish'inde babasında olan yeteneklerin olduğunu fark eder ve torununu babasına başına geldiği gibi zarar gelmemesi için birlikte Hindistan'ın ucra bir kasabasında herkesten habersiz , iletişimsiz bir bölgeye taşınmışlardır.Babaannesi ile Krrish birlikte yaşamlarını sürdürmektedirler

Bulundukları kasabaya Singapur'dan bir grup geziye gelir. Krrish bu grup'da bulunan Priya'ya aşık olur . Zaman içerisinde Priya'yı istemek için Singapur'a gitmek zorunda kalır.
Reklam