Kukuli - Temizlik ve Hijyen Partisi

gagarino - 1.627 izlenme

Yüklenme Tarihi: 13 Eylül 2018 - 15:00

Kukuli’nin en yeni eğitici çocuk şarkıları ve çizgi film ile temizlik ve hijyen kurallarını öğreniyoruz. Tuvalet eğitimi, diş fırçalama ve kişisel temizliğin önemini Kukili'nin eğitici çizgi filmi ve çocuk şarkıları ile öğrenelim.




Bu bölümümüzde neler var dersiniz? Okul öncesi çocuklarımız, ilkokula giden miniklerimiz ve bebekler için temizlik ile hijyenin en eğlenceli ve gösterimli anlatımı var tabi ki. En yeni eğitici çocuk videomuz ile el yıkamadan diş fırçalamaya, tuvalet eğitiminden kişisel temizliğe her şeyi minik dostlarımız Kukili ile eğlenirken öğreniyor. Eğitici çocuk şarkıları ve öğretici şarkı sözleriyle hem dans ediyor hem de yepyeni bilgiler öğreniyoruz.Sevimli çizgi film kahramanımız biraz da yaramaz olunca ellerini kirletmesi kaçınılmaz oluyor. Tabi ki çözüm çok basit. En az yarım dakika elini yıka. Bir diğer önemli temizlik ve hijyen konusu ise tuvalet eğitimi. Zıpır çizgi film kahramanımız Kukili, arkadaşları Tinky-Minky ile yeni eğitici çizgi film “Tut Tut” ile tuvalet eğitimini öğreniyor ve çocuklarımıza tuvalet eğitimi veriyor. Kukuli’nin komik halleri, öğretici şarkı sözleri, kahramanlarımızın neşeli dansları ile eğitici çizgi filmlerine bir yenisi ekleniyor. Yaramaz Kukuli başka neler öğreniyor dersiniz? Neşeli, eğlenceli ve öğretici şarkıları ile kalbimizi kazanmış kahramanımız bu kez çocuklarımıza kişisel temizliğin önemini anlatıyor. Zıpır çizgi film kahramanımız bütün eşyalarını dağıtıyor, ellerini yıkamıyor ve odasını toplamıyor. E tabi sevimli dostumuz Kukili arkadaşı Tinky'yi biraz kızdırıyor. Sonrasında ise birlikte kişisel temziliğimiz ve hijyenimiz için ne yapmamız gerektiğini öğreniyoruz. Son olarak ise, okul öncesi çocuklarımızın, ilkokula giden miniklerimizin ve tüm dostlarımızın öğrenmesi gereken konu olan diş fırçalama eğitimi var. Bembeyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak için ne yapmalıyız? Bunun için kahramanımız Kukili ile arkadaşları Tinky-Minky bu soruya eğitici olduğu kadar öğretici bir o kadar da eğlenceli çizgi filmelri ile cevap veriyor. Çocuklarımıza dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiğini eğlenceli bir dille anlatıyor. O zaman ne diyoruz? Bir sağa, bir sola, çalkala, çalkala... Kukili ve arkadaşları Tinky-Minky-Dütdüt-Şinek’in temizlik ve hijyen partisine katılmaya ne dersiniz? Haydi, yeni eğitici çizgi filmimiz ile eğlenirken temizlik ve hijyen kurallarını öğrenme zamanı!




Temizlik ve hijyen partisinde yer alan bölümlerimiz:



En Az Yarım Dakika Elini Yıka

Tut tut

Pasaklı Kukuli

Dişlerimi Fırçalarım




En yeni en eğlenceli Kukuli videolarından ilk siz haberdar olmak ister misiniz? Cevabınız evetse kanalımıza ABONE OLMAYI ve videomuzu beğendiyseniz BEĞEN butonuna tıklamayı unutmayın.


ABONE OLMAK için : https://goo.gl/wWDYjy


DAHA FAZLA VİDEO İÇİN :


https://www.youtube.com/user/CivilimC...


Kukuli'nin diğer sosyal medya kanallarına da göz atmaya ne dersiniz?
Facebook: https://www.facebook.com/kukulitv/
İnstagram: https://www.instagram.com/kukulitv




Kukuli videoları uygulaması artık GOOGLE PLAY STORE ve APP STORE'da. Tüm bölümlerimizi artık bu uygulama ile akıllı telefonunuzdan ve ya tabletinizden kolayca izleyebilirsiniz.




Kukuli şarkılarını iTunes'dan satın almak için: http://itunes.apple.com/album/id98465...




Kahramanlarımıza şarkılarında eşlik etmeye ne dersiniz? Cevabınız evetse şimdi şarkı zamanı!
Reklam