Lazerle Vajina Daraltma Nasıl Yapılır? - (Jin.Op.Dr.Korkut Arslan)

Projemed Yapım - 1.976 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Temmuz 2014 - 01:30

Kızlık zarı dikimi olarak bilinen "Hymenoplasty" tekniği ile kızlık zarı, hasar görmüş hali onarılarak tekrar kanamaya müsait hale getirilebilmektedir. Kızlık zarı muayenesinden sonra kızlık zarındaki hasar tespit edilir. Kızlık zarı dikimi operasyonu aslında düşünüldüğü kadar zor bir işlem olmamakla beraber, uzman biri tarafından yapıldığında sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir işlem olduğunu göreceksiniz. Modern tıp ile beraber uygulanan iki tür kızlık zarı dikimi vardır. Bunlardan ilki kalıcı kızlık zarı tamiridir. Bu yöntemde vajinal dokudan flep kaldırılarak onarım yapılması, diğer ikinci yöntem ise geçici bir dikim tekniğidir. İlişkiye girmeden 2 ya da 3 gün öncesinde yapılan bu işlem, ilişki esnasında kanamayı sağlamaktadır.

Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı dikimi aslında vajenin hemen girişinde yer alan dokudan flep tekniği ile bir bariyer oluşturulması ve bu bariyerin cinsel ilişki sırasında penisin zorlaması ile kanamanın meydana gelmesini sağlamak amacıyla yapılır. Kızlık zarı dikimi işleminden beklenen sonuç bekaretini yitiren kızlarda, bekaretin yani daha evvel cinsel ilişki yaşanmamışlığın sembolü olan kanamanın meydana gelmesidir.

Muayenehanemizin Adresi; Operatör Raif Bey Sokak Okandan Apartmanı No:15 1 Nolu İşyeri Şişli -- İstanbul

Muayenehanemiz İstanbul'un toplu ulaşım merkezi Şişli'dedir. Kızlık zarı dikimi uygulamasını güvenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz muayenehanemize İstanbul'un tüm semtlerinden metro, belediye otobüsü ve metrobüs ile ulaşmak mümkündür. Muayenehanemiz Mecidiyeköy ve Cevahir alışveriş merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir.

GSM : 0 532 233 87 73 TEL : 0 212 241 48 93
Reklam