Leman Sam'ın Arap Düşmanlığı

Alkışlarla Yaşıyorum - 225 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Şubat 2015 - 17:59

Leman Sam Hac ve Umreye kesinlikle gitmeyeceğini, sebep olarakta Araplara para kazandırmamak için olduğunu söyledı. Leman Sam'a cevap olarak;

Bu entellere sorsan herşeyden önce insan olması önemlidir derler. Ama söz konusu müslüman toplumu olunca bir anda insanlıktan eser kalmaz.

1) Arapların para kazanmasını istemiyorsan bundan sonra arabanada bi zahmet binmezsin olur biter. Evinin kuyusundan çıkmıyor o petrol.

2) Araba mı sürerim, bedelinide öderim diyorsan; Müslümanlarında hizmet karşılığndan para harcadıklarını bil. Kabedeye giriş parası vermiyorlar:) Harcadıkları paralar kendilerine aldıkları eşyalarla ilgili olduğunu bilmiyorsun galiba. Arabistanda alış veriş yapma yasağıda yok herhalde.Ya da hac için gelenler alışveriş yapamasın diye kural mı var sanıyorusun? (adınada "Leman Sam alışveriş yapma yasağı" kuralı desinler ne dersin).

3) Niyeti Araplara para kazandımak olan kişinin, zaten haccı kabul görmez. Araplara para kazandırayım diyeni de ayrıca hiç görmedim. Din karşıtlarının kendi aralarında kendilerinin avuttuğu bir söylemdir. Nerden beslendiğiniz görünüyor sadece.

4) Orada olan Araplar değilde bir başka ırktan insanlar olsa Müslümanlar yinede gider Yani amaç Araplara para kazandırmak değilmiş değil mi?

5) Senin önceki düşüncelerini bilmesek yutturacaksın sanki bize.

6) Hacca gitmek farzdır. Hangi bahane öne sürülürse sürülsün imkan sahibi Müslüman gitmek zorundadır. Biz Leman Sam'ın yorumuna göre değil ALLAH'ın hükmüne göre hareket ederiz.

7) Hacca giden diğer sanatçılarında söylemesinde bir sakınca yok ayrıca. Farz ibadetlerde gösteriş olmaz. Hatta teşvik edilmiş olur. Eğer gösteriş için yaptıysa bu münafıklık alametidir. Ama kimsenin niye gittiğini bilmediğimiz için kimseyi suçlayamayız. Kalbini bilemeyiz demi Leman Sam.

8) Zaten kaderinde yoksa gidemeyecektin. Bu sözler kendi bağın, farkında bile değilsin. Kendi yaptığın gözüne hoş gösterilmiş. Sen bir uyanıklık yaptığını sandın ama tuzağın kendini sardı haberin yok.
Reklam