Lenovo Ip Gaming 3 Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 2 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Şubat 2023 - 14:53

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ip-gaming-3-12-nesil-core-i5-12500h-8gb-512-ssd-16inc-rtx3050-4gb-w11.html

Lenovo IdeaPad Gaming 3i (16", 7) şık ve yeni tasarımlarıyla hem tarzınız hem de yetenekleriniz için esneklik sağlar. WUXGA (1920x1080) ekran, en yeni 12. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 3050 grafikler sayesinde nefes kesen video kalitesine ve mükemmel oyun deneyimine hazır olun.

12. Nesil Intel® Core™ işlemciler, birden çok görevi sorunsuz şekilde gerçekleştirme esnekliğinin yanında size mükemmel bir oyun deneyimi sunar. Yenilikçi mimarisi doğru çekirdeği, doğru iş yüküyle eşleştirerek arka plandaki görevlerin oyununuzu bölmesini engeller. Her zaman hız kesmeden sohbet, gözatma, video izleme, düzenleme, kayıt ve oyun özgürlüğü sizin.

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series GPU’lar oyunseverler ve yaratıcılık gerektiren işler için olağanüstü performans sağlar. NVIDIA’nın 2. Nesil RTX mimarisi Ampere ve yeni RT Çekirdekler, Tensor Çekirdekler ve yayın için çoklu işlemcilerle ışın izlemeli en gerçekçi grafikler ve son teknoloji yapay zeka özelliklerinin keyfini çıkarın.

Geniş bir ekran alanı ve baş döndüren görüntü performansı olmadan hiçbir başarılı oyuncu büyük başarılar elde edemez. 16" WQXGA (2560x1600) ekranı, inanılmaz kare sayıları için 165 Hz yenileme hızıyla mükemmel oyun deneyimi sağlar. 16:10 en-boy oranı daha geniş ekran alanı demektir ve 0 sRGB ile 350 nit parlaklık, gerçek renkler ve görsel zenginlikle aklınızı başından alacak bir sinema efekti sunar.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam