Lenovo Legion 7 Pro Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 7 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Nisan 2023 - 11:41

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-7-pro-13-nesil-core-i9-13900hx-rtx4070-8gb-32gb-1tb-ssd-16inc-w11.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Lenovo Legion 7 Pro

Her zamankinden daha akıllı ve güçlü Lenovo AI Engine gücüyle devrim niteliğinde bir geleceğe adım atın. Oyunlarınızı ve karelerinizi GPU, CPU, termal bileşenler, dokunsal bileşenler ve çok daha fazlasını kapsayan sistem sensörleri ile optimize edin. Lenovo'nun yeni LA-2Q AI çipi, mükemmel bir şekilde oynamanızı sağlayacak.

Lenovo #Legion ColdFront 5.0, rekabet gücünüzü en üst düzeyde tutmak için temel bileşenlerde son teknoloji ürünü soğutma sağlar. Optimum termal verimlilik için geniş hava çekme ve boşaltma sistemleriyle çevrili 1 mm inceliğinde 3 boyutlu fan kanatlarıyla ince ve gizli olun. Yoğun güç gerektiren oyunlar ve programlarda en yüksek performansla havalı ve sakin kalın. CPU'nuzu buz gibi soğutan sıvı metal infüzyon teknolojisiyle ısıyı alt edin.

Lenovo PureSight oyun ekranları, dünyaya açılan pencerenizdir. İnanılmaz renk hassasiyeti için fabrikada kalibre edilmiş, muhteşem parlaklıklar ve daha derin koyu renkler ile geliştirilmiş HDR ve 240 hz değişken yenileme hızıyla donatılmış olan #LegionPro7 serisinin 16 inç ekranı, oyununuz için ihtiyacınız olan x faktörüdür.

İşlemci tarafında #Intel Core i9 13900HX ile aksiyonların en zorlayıcı kısımların bile kolaylıkla üstesinden gelebileceksiniz. #NVIDIA RTX 4070'in üstün performansı ve DLSS 3.0 FPS'in en uç noktalarına ulaşın. RTX teknolojisi ile daha önce görmediğiniz ayrıntıları yakalayın.
Reklam