Lenovo Yoga 7 Evo Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 11 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Mart 2023 - 18:18

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-7-evo-12-nesil-core-i7-1260p-16gb-512gb-ssd-14inc-w11.html

LENOVO YOGA 7 EVO

Yoga 7i Gen 7 (14" Intel), 12. Nesil Intel® Core™ i7'ye kadar işlemci seçenekleri ve tüm gün yeten pil ömrü ile yaratıcılığın gücünü konuşturmanıza imkan sağlıyor. 360 derecelik çok modlu tasarımının sağladığı esneklik ve incelikle üretilmiş yekpare gövdesiyle bu şık cihaz, Comfort Edge tasarımına sahip. Dolby Vision™ destekli 2.2K dokunmatik ekrana eşlik eden Dolby Atmos® için optimize edilmiş dört hoparlörüyle video paylaşımı, tasarım ve çalışmalarınıza tutku katacaksınız.

Yuvarlatılmış kenarları ve Comfort Edge tasarımıyla Yoga 7i Gen 7 (14" Intel) kolayca taşınmak ve kullanılmak için geliştirildi. İnce, hafif ve kusursuz yekpare gövdeye sahip bu çarpıcı 360° çok modlu dizüstü bilgisayarla hem evde hem yolda işinize şıklık katın.

2.2K dokunmatik ekrana kadar ekran seçenekleriyle, ultra canlı görüntü kalitesi ve sürükleyici görsellerin büyüleyici dünyasına dalın. 16:10 görüntü oranıyla daha geniş olan ekran, 0 sRGB renk skalası, DCI-P3 ve Dolby Vision™ sayesinde fotoğraf gerçekliğinde zengin renkler sunuyor. Dolby Atmos® ile optimize edilmiş, kullanıcıya dönük dört hoparlörle kendinizi sürükleyici seslerle çevreleyin.

Yoga 7i Gen 7 (14" Intel), kapaklı FHD IR kamerada yüz tanımayla açılış gibi akıllı yapay zeka özellikleri sayesinde hızla ve güvenli bir şekilde işe başlamanızı sağlıyor. Sertifikalı, donanım tabanlı düşük mavi ışık özelliğine sahip 14” ekrana ek olarak, akıllı gürültü azaltma teknolojisi de dikkat dağıtıcı gürültüleri azaltarak görüşmelerinizi çok daha net bir hale getiriyor.

Yoga 7i Gen 7 (14? Intel)’in 360° esnekliği, üretkenliğinizi ve yaratıcılığınızı zirveye çıkarmanıza yardımcı olacak. Thunderbolt™ 4 ve HDMI dahil çok sayıda bağlantı noktası ve uzun ömürlü, hızlı şarj destekli pili sayesinde yoldayken bile şarj kablosu veya priz arama derdiniz ortadan kalkacak. Ayrıca daha geniş touchpad ve opsiyonel tam boy Active Pen ile birlikte, süper hızlı WiFi 6E*’nin keyfini çıkaracaksınız.

Intel® Evo ince ve hafif dizüstü bilgisayarlar, hareket halinde üst düzey performans sunmak için geliştirildi. Teams, Zoom veya diğer uygulamalar üzerinden akıcı ve kesintisiz bir şekilde iletişim kurarken, performans, pil ömrü veya bağlantı kabiliyetinizden taviz vermeyin. Bu dizüstü bilgisayara gücünü veren 12’inci Nesil Intel® Core™ işlemciler ihtiyacınız olan her yerde etkileyici mobil performans sunuyor. Hiç tavizde bulunmadan her yere gitmek için geliştirildi.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam