â–¼

LG OLED55A2 55" 4K Smart TV Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 12 izlenme

Yüklenme Tarihi: 19 Ocak 2023 - 18:07

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55a26-55inc-139-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html



Tasarım

LG OLED55A2 ince çerçeveleri ve alt kısmında bulunan ayakları ile evinize şıklık katacaktır.



Oled Teknolojisi

LG OLED pikselleri, görüntünün parlaklığını azaltan arka ışık olmaksızın bağımsız olarak yanar. Artık karanlık alanlar, ışık sızması veya ışık halkası efekti olmadan kusursuz siyah renkler sergiler. Benzersiz derinliğe sahip kusursuz bir görüntü hayal edin.



Kusursuz Ä°ÅŸlemci DesteÄŸi

Estetik görüntünün ardındaki zekâ. Derin öğrenme alanındaki ilerlemeler sayesinde, LG'nin ?7 5. Nesil AI işlemcisi, Ön Plan ve Arka Plan İyileştirme özelliğini kullanarak derinlik alanını maksimize eder ve olağanüstü düzeyde gerçekçi bir resim kalitesi sunar.



Kontrast

Kendinden aydınlatmalı pikseller, etkilerini azaltacak arka ışık olmadan, her ışıkta en derin siyahlarla keskin kontrast sunar. Görseller daha belirgin olduğu için gözünüzden kaçan ince ayrıntıları fark edebilirsiniz



Üstün Ses Kalitesi

?7 5. Nesil AI İşlemci, 2 kanallı sesi sanal 5.1.2 kanal sese dönüştürür. Oyun dünyanızın derinliklerine inerken çevrenizdeki aksiyonu ve kaosu hissedin.







Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam