LG OLED55CS Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 49 izlenme

Yüklenme Tarihi: 25 Ocak 2023 - 12:01

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55cs6-55inc-139-cm-4k-uhd-webos-smart-oled-tv-uydu-alicili.html

LG OLED pikselleri, görüntünün parlaklığını azaltan arka ışık olmaksızın bağımsız olarak aydınlanır. Karanlık alanlar, ışık sızması veya ışık halkası olmaksızın kusursuz siyah renkler sunar. Benzersiz derinliğe sahip kusursuz bir görüntü.

Estetik görüntünün ardındaki zekâ. Derin öğrenme alanındaki ilerlemeler sayesinde, LG'nin ?9 5. Nesil AI 8K işlemcisi, Gövde ve Nesne İyileştirme özelliğini kullanarak çerçevedeki insanları ve nesneleri tespit ederek netleştirir. Ön Plan ve Arka Plan İyileştirme özelliği, derinlik alanını maksimize ederek olağanüstü düzeyde gerçekçi bir resim kalitesi sunar.

Tümüyle yenilenen Dinamik Ton Eşitleme Pro, görüntü kalitesini artırmak için daha da derin analizler yapar. Önceleri sadece çerçeveleri iyileştirme odaklı teknoloji, artık her ayrıntıya kadar daha canlı HDR kalitesi için ekran genelinde 5000 blokta çalışır.

Film gecesi için yeni fikirlere mi ihtiyacınız var? ThinQ, zevkinize göre önerilerde bulunur. Evdeki herkesin favori TV dizilerini takip edebilmesi, özel haberler ve spor güncellemeleri alabilmesi için profiller oluşturun.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam