LG XBOOM 360 XO3 Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 10 izlenme

Yüklenme Tarihi: 23 Ocak 2023 - 15:22

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/lg-xboom-360-xo3-bluetooth-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-50w.html

Tek veya birden fazla sürücüye sahip standart hoparlörler, sesi sınırlı bir alan içinde dağıtır. Bu parametrelerin dışında kalan ses, sesin yalnızca belirli bir bölümde düzgün bir şekilde duyulabildiği ses bozulmalarına neden olur.

LG'nin patentli* teknolojisine sahip optimum reflektör yapısı, sesin her yöne eşit ve düzgün bir şekilde dağılmasını sağlar. Bu nedenle, nerede olursanız olun XBOOM 360 XO3 size orijinal sesi en iyi şekilde ulaştırır. Ayrıca ton, netlik, insan sesi ve hatta uzamsal seste bile daha az bozulma sunar.

Dengeli, Güçlü, Özgün. LG XBOOM 360 XO3'ün 3 taraflı premium ses sistemi, müziği dengeli ve net bir sesle dağıtarak daha doğru tizler, daha net mid'ler, zengin ve derin baslar sunar.

Birinci sınıf malzemelerden oluşan Netlik Artırıcı Yapı; ipek kubbe, cam elyaf ve neodimyum mıknatıslar ile ses netliğini ve doğruluğunu artırır. Çift Pasif Radyatör, ses bozulmasını indirgemek için düzensiz titreşimi azaltır. Dinamik Bas Optimizasyonu, ses kapatıldığında bas seviyesini sesten ayrı olarak iyileştirir. En sevdiğiniz müziklerin orijinal canlı tınıları ile keyfini çıkarırsınız.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz.

YouTube Kanalımız: https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam