LOGITECH G G413 SE Mekanik Oyuncu Klavyesi Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 15 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Mart 2023 - 17:47

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-g413-se-mekanik-oyuncu-klavyesi-siyah-turkce-tactile-switch.html

Dokunsal mekanik anahtarlardan 6 tuş algılamalı, gölgelenmeyi önleme özelliği ve PBT tuş kapaklarına kadar tam boy G413 SE klavye, rekabet için gereken performansa ve dayanıklılığa sahiptir.

Oyunda performansa ihtiyaç duyanlar için tam boy bir klavye olan G413 SE ile tanışın. G413 SE, üstün performans için tam boyutlu düzene sahiptir. Oyun sınıfı dokunsal mekanik anahtarlar, işlem sırasında hafif bir geri bildirim sağlar ve bu rekabetçi oyunlar ile FPS oyunlarında çok kısa sürede karar vermek için idealdir.

Dayanıklı tuş kapakları, tüm tuş vuruşlarınızda sürekli güvenilirlik için çok önemlidir. G413 TKL SE tuş kapakları, pazardaki en dayanıklı malzeme olan PBT’den yapılmaktadır. PBT, klavyenizin kullanım ömrü boyunca en iyi oyun performansı için ısıya ve aşınmaya karşı mükemmel bir koruma sağlar.

İster rekabetçi bir karşılaşmada olun isterseniz de arkadaşlarınızla oynuyor olun, her ikisinde de odaklanmanız gerekir. G413 SE, dikkati ve netliği artırmak için titiz şekilde tasarlanan beyaz LED aydınlatmaya sahiptir.

6 tuş algılama ile gölgelenmeyi önleyen oyun matrisi, oyunun en heyecanlı yerinde tam kontrol sağlar. Aynı anda birden fazla tuşa sorunsuz şekilde basın. G413 SE, birinci sınıf deneyim ve üstün dayanıklılık için siyah fırçalanmış uçak sınıfı 5052 düşük karbonlu alüminyum alaşım üst kasa, oyun sınıfı mekanik anahtarlar ve PBT tuş kapaklarına sahiptir.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam