Love is All You Need - Kısa Film - Türkçe Alt Yazılı

Alkışlarla Yaşıyorum - 6.286 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Eylül 2015 - 10:13

Kısa açıklamadan önce eşcinsel olduğumu belirteyim. Şu ramazan ayında şükür orucumu tutuyorum. Ahlaktan yoksun olmayan bir şekilde büyütüldüm. İyilik yapmak için nedenler aramıyorum. Yolda, metroda beni gördüğünüzde "gay" etiketi görmezsiniz. Türklük yapısına aykırı yaşamıyorum. Uç noktalarım yok. Sadece gayim. Erkeklerden hoşlanıyor, onları öpüyor, onlar ile birlikte oluyor ve onlara aşık olabiliyorum. Tek istediğim de hor görülmemek.

Kişisel olarak rahatsız olabilirsiniz. Özgür düşünce olarak kötü birçok şey istersiniz. Benim de tek isteğim. Tüm düşüncelerinizi kendinize saklamanız ve bizi görmezden gelmeniz. Zira bizim size bir zararımız yok. Ve evet çocukluğumda "ibne, top, yuvarlak" sözlerini duyup, üstüne darp edildiğim zamanlar oldu. Psikolojik olarak çok yere başvurdum. Değişmek istedim. Hastalık olmadığını bile bile tedavi olmaya çalıştım. İnanın olmuyor. Başınıza gelmeden anlayamayacağınız için tek isteğim tabir-i caise bizi görmezden gelin.

Dünyamızın tam tersini düşünün, eş cinselliğin heteroseksüellik, heteroseksüelliğin de eş cinsellik olduğunu. Love is All You Need işte tam da bunu anlatan bir kısa film. Umarız ki bu film insanların birbirlerini daha iyi anlamalarına ve birbirlerinin kararlarına saygı duymalarına yardımcı olur. Unutmayın ki eş cinsel haklarını savunmak için eş cinsel olmaya, doğa haklarını savunmak için odun olmaya, hayvan haklarını savunmak için de hayvan olmaya gerek yok.
Reklam