This video is restricted in your country.

Manipura - Evren Furtuna & Semih Erdoğan

Güneş Plak - 3 izlenme

Yüklenme Tarihi: 07 Ekim 2021 - 00:15

#deephouse #manipura #ethnicdeephouse
Label: Sunwaves Music (Güneş Plak)
Project by: Ozan Güneş
Arranger: Semih Erdoğan & Evren Furtuna
Music Producer: Evren Furtuna & Semih Erdoğan
Klarnet: Metincan Sarı
Balaban: Metincan Sarı & Gürkan Çakmak
Ney: Hasan Kirkişoglu
Yaylı Tambur: Uğur Varol
E-bow: Uğur Varol
Kopuz: Uğur Varol
Grup Keman: Istanbul Strings
Graphic Design: Sinan Kızılkaya

» To stream / download the album using your preferred digital music service click here: https://backl.ink/146839089
» Spotify: https://spoti.fi/2R3NRPf
» iTunes: https://apple.co/2SCiL1t
» Deezer: https://bit.ly/2Th0G9u
» Mood: https://bit.ly/3oYQONk
» YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Ud8YnCwJFKU&list=PLZsd4CvI8UCJhir1waDVvUBGzYC_xaAeN

https://www.instagram.com/sunwavesmusic/
www.sunwavesmusic.com

Semih Erdogan, who has been working on different musicals for more than 10 years and has been among the masters of many stage and arrangement works with Evren Furtuna, who has produced successful works with Deep House sound in particular, came together and signed an album with the sound of Organic House and Deep House: Sahasrara...

The album, labeled Sunwaves Music, includes seven instrumental works signed by Evren Furtuna & Semih Erdoğan, and the names of the works take the names of the seven chakras in the human body.

Organic House sounds and Eastern instruments are progressing in the context of a synthesis in the album, which was produced with the production-arrangement of Evren Furtuna & Semih Erdoğan and produced by Sunwaves Music.

Evren Furtuna and Semih Erdoğan in electronics, Metincan Sarı on clarinet, Uğur Varol on bow tanbur, e-bow and kopuz, Hasan Kirkişoğlu on ney, Metincan Sarı and Gürkan Çakmak in the balaban, as well as keman of Istanbul Strings also support this synthesis.

İKİ BAŞARILI MÜZİSYEN, EVREN FURTUNA VE SEMİH ERDOĞAN’DAN DEEP HOUSE TINILI BİR ALBÜM : SAHASRARA...

10 yılı aşkın bir süredir farklı müziksellikler üzerine çalışan ve özellikle Deep House tınılı başarılı çalışmalara imza atan Evren Furtuna ile yıllardır pek çok sahne ve düzenleme çalışmalarıyla ustalar arasına giren Semih Erdoğan, bir araya gelerek Organic House ve Deep House tınılı bir albüme imza attı : Sahasrara...

Sunwaves Music etiketli albümde Furtuna & Erdoğan imzalı 7 enstrümantal eser yer alıyor ve eserlerin isimleri insan vücudunda olan 7 çakranın isimlerini alıyor.

Furtuna & Erdoğan prodüksiyon-düzenlemesiyle ve Ozan Güneş yapımcılığında ortaya çıkan albümde Organic House tınıları ve Doğu enstrümanları bir sentez bağlamında ilerliyor. Elektroniklerde Furtuna ve Erdoğan, klarnette Metincan Sarı, yaylı tambur, e-bow ve kopuzda Uğur Varol, ney de Hasan Kirkişoğlu, balaban da Metincan Sarı ve Gürkan Çakmak’ın yanı sıra İstanbul Strings’in yaylıları da bu sentezi destekliyor.

Albüm içeriği;

1. Sahasrara
2. Ajna
3. Vishuddha
4. Anahata
5. Manipura
6. Svadhishthana
7. Muladhara

“Sahasrara” albümünü tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.
Reklam