Meross MSS120N Akıllı Priz Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 6 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Nisan 2023 - 11:46

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/meross-mss120n-2-li-akilli-priz.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Meross MSS120N 2'li #AkıllıPriz

Meross akıllı akım korumalı 2’li prizi hem sesinizle hem de uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu priz #AppleHomeKit, #GoogleAssistant, #SmartThings ve #AmazonAlexa gibi birçok sesli asistan programları ile uyumludur. Bu sayede eller serbest şekilde sadece sesinizle cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Meross akıllı prizi, Meross uygulaması ile istediğiniz her yerden kolayca kontrol edebilirsiniz. Açma/kapama programlarını kullanarak prizi otomatik olarak çalıştırabileceğiniz gibi zamanlayıcı özelliği sayesinde istediğiniz bir süre sonra prizin kendiliğinden kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Bu akıllı #priz ile cihazlarınızı akıllı hale getirebilirsiniz. Örneğin prizin zamanlayıcı özelliğini kullanarak kahve makinenizi uyanacağız zamanda ayarlayabilir ve taptaze bir kahve ile güne başlayabilirsiniz.

Evde olmadığınız zamanlarda cihazlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz. Sahip olduğunuz Wi-Fi ağı ile çalışır ve bir hub gerektirmez.
Reklam