This video is restricted in your country.

Mihriban Aviral - Labios Duluces - Sweet Lips

Esen Müzik - 10 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Mart 2018 - 01:28

Müzik: Nestor Torres, Daniel Sembello, Stephen Brown-Jimmy Haslip

Abone OL: http://bit.ly/esenmusic
Plays Latin Jazzı © 2017 ESEN MÜZİK

Apple Music:
http://apple.co/2A70KuP

Spotify:
http://spoti.fi/2A9oM8o

Amazon:
http://amzn.to/2zleDEM

Deezer:
http://bit.ly/2iORi8f

Fizy:
https://fizy.in/pXzwh

Cd sipariş:
http://bit.ly/2hO7ZQb

Muud:
http://bit.ly/2BkFd2e

--

Bizi takip edin:
Facebook:
http://facebook.com/esenmuzik

Twitter:
http://twitter.com/esenmuzik

Instagram:
http://instagram.com/esenmusic

MİHRİBAN AVİRAL

Mihriban Aviral, Türkiye’nin “İlk ve Tek Etnik & Latin Caz Flüt Virtüözü”, olarak
ülkesi ve kültürünü dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinmiş bir sanatçıdır.

Mihriban Aviral, Ankara Devlet Konservatuarında flüt eğitimine başladı. Başarıyla sürdürdüğü flüt eğitiminin yanı sıra, son beş yıl Kompozisyon bölümüne de devam etti. H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarından sınıf atlayarak üstün başarıyla iki bölümden  mezun oldu.      Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sınavını birincilikle kazanarak orkestraya girdi ve 2005 yılına kadar kesintisiz flüt sanatçısı olarak çalıştı.

Kariyerine, Avusturya-Salzburg Mozarteum Müzik Akademisi, İtalya Siena Chiggiana Müzik Akademisi ve Macaristan-Budapeşte Müzik Akademisi’nde, “Master Class”, “Perfection” ve “Konser Solistliği” çalışmalarıyla devam etti

Gerek virtüözce sergilediği stiliyle, gerekse son derece nitelikli müziğiyle ve daima övgü topladığı mükemmel ses tonu ile birlikte, alışılagelmiş olan grup içi solo paylaşımlı caz müziği icralarının dışında farklı bir tarz gerçekleştirmektedir. Seslendirdiği müziklerde bir konçerto çalar gibi kesintisiz ve yoğun bir solo performansı sergileyerek bu alanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş, dünyaca ünlü ve önemli otoriteler tarafından çok onurlandırıcı kritikler almıştır. Dünyada bile bu tarz müzik yapan nitelikli bir ya da iki örnek mevcutken, Mihriban Aviral ülkemizde bugüne kadar hiç gerçekleştirilmemiş olan "Latin Caz tarzında solo flüt çalan" önemli bir örnek olarak, “ilk ve tek flüt sanatçısıdır”.

Mihriban Aviral’in ilk solo albümü olan, “Plays Latin Jazz “ da dünyaca ünlü birçok müzisyen eserleriyle sanatçıya eşlik ettiler. Grammy ödüllü flüt sanatçısı Nestor Torres, hem besteleri hem de “Latin Dreams İn İstanbul” eserindeki düetiyle Mihriban Aviral’a desteğini sürdürdü.
Mihriban Aviral, konser turneleri için, A.B.D., İngiltere, Almanya, İsviçre, Rusya, Ukrayna, Letonya, Estonya, Sırbistan, Hırvatisvan, Kazakistan, Yunanistan, Japonya, Kuzey Kıbrıs, İtalya, Polonya ve İspanya'da bulundu. Sanatçı, senfonik konserlerde, sayısız eserde 1. flüt çaldı ve flüt literatürünün önemli sololarını başarıyla seslendirdi. --- --- ---

Bizi takip edin:

Facebook: http://facebook.com/esenmuzik

Twitter: http://twitter.com/esenmuzik

Instagram: http://instagram.com/esenmusic

Online Satış: http://www.esenshop.com/
Reklam