Mısır Tanrısı Amon Ra'nın Ses Kaydı

Yazar Ramazan Hoş - 1.866 izlenme

Yüklenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 - 16:42

Kendisini Mısır Tanrısı ilan eden Amon Ra'nın Ses Kaydı

Vatikan’ın çok gizli Ra Araştırması ve Ra'nın ses kaydı
1988 yılında araştırmacı piskopos alessio Arşivinden

Evet, sizlerde biliyorsunuz ki Dünyayı Yönetmek İsteyen siyonizim bir güç var
Bunların yanında en büyük destekçisi olan İlmunatti örgütü. Ve bu tarikata üye olan iş adamları siyasi sanatçılar bulunmaktadır. İlluminati kartlarındaki kehanetleri hemen. Hemen bilmeyen yok.

Peki, bu İlluminati ve bunlara hizmet eden gizli güçler bu bilgileri nereden alıyor, ? Evet, birazdan hiçbir yerde duymadığınız ve gerçek bilgileri sizlere sunacağım,

Antik Mısır Rahiplerinin Güneş Tanrısı olarak kendini ilan eden Amon ‘RA ile iletişim kurmak için
Araştırmacı piskopos alessio. yaptıkları ayininin detaylı tarifini Araştırıp bulmuş, Amon Ra’ın bulunduğu Mezar’da. ayin yapmadan önce

Tapınakta araştırma yapmak üzere mısır hükümetinden izin alındı. daha sonra
Kahire üniversitesinden bazı uzmanlarda ekibe dahil edilerek tapınak araştırılmaya başlandı. Yürütülen hummalı çalışmalar sonucunda kızıl ötesi sonarların da yardımıyla daha önce keşfedilmemiş gizli ayin odasını keşfettiler. Evet, İlluminati Yılardır nasıl bilgi edindiyse onlarda aynı şekilde duvarda yazan bilgileri okur ve aynı ayini yapmak için Papa 2. Paulus ayine şüpheli baktığı için Ses kaydı yapılmasını ister.
Ayin Mısır Hükümetinden izin alınarak kutsal Amon Ra tapınağında yapılır.

ayin başlamıştır duydukları ses orada bulunan herkesi şok etmiştir. Ve bu ses ile bilgi alma işlemi yıllardır gizli Tarikatlar tarafından dinlenmiş. Ve şu an ki günümüzde halen gizli güçler tarafından dinlenip, İlluminati tarafından Oyun kartları olarak bazı kehanet içeren bilgileri internet sanal ortama sunulmuştur. Ve günümüze kadar da Gizemli korumayı başarmıştır.
Araştırmayı yapan Ve birileriniz gizemini ortaya cıkaran Araştırmacı ( Piskopos alessio ) evinde Öldürülmüş şekilde bulunmuş. Öldürenlerin kim olduğu bulunamamıştır.

Evet, asıl dikkat etmeniz gereken nokta. Bu bilgiyi kendini Mısır’da Güneş Tanrısı ilan eden
Amon Ra mı ? veriyor… Hayır bu bilgileri Amon Ra vermiyor, İlluminati Tarikat içinde bulunan asıl görevli olan kişi ( Şeytan tarafından kandırılıyor. Ve bu İlluminati örgütü Amon Ra Güneş Tanrısından Vahi alıyoruz sanarak tüm Dinlere Her edilen Duanın Arkasından Amon Ra İsmini – Amen – Amin Zikir ettirmeyi başarmışlardır… bakınız ‘Yahudiler – Hıristiyanlar – Müslümanlar Her Duaların arkasında Amen Amin diyerek İlluminati’nin ilah sandığı Amon Ra Firavunun ismini Zikir ettirmeyi başarmışlardır.

Ben Amon Ra’yım diyen asıl sesin sahibi olan Şeytanın amacı nedir. ?
Evet, Şeytanın Amacı bir kısım insanlara kendini Tanrı olarak sunup bazı asılsız bilgiler vererek dünyada sözü geçen Zengin Siyasi Güçlülük konumuna sokup. İnsan Topluluğunda Şeytana hizmet eden Deccallar ordusu yaratmaktır. Görüyoruz ki Şeytan şu an büyük başarılar elde ediniyor. İlluminati Örgütünü kullanarak Yeni Dünya düzeni altında. Şeytan, Ben Amon Ra Tanrısıyım diyerek faaliyete geçiriyor. Bakınız Tanrı Sandıkları şeytan Amon Ra Olarak ne emrediyorsa Ülke İsimleri vermiyorum. Müslümanları Öldürüp Allah’ın azabını İnsanlara getirerek Dünyayı Kıyamete Sürüklüyor. Ve cahil dünya hayatını seven Şeytanın İstediği Tanrı Diye destek veren İlluminati Örgütü büyük yanlış içindedir. Tanrı sandığınız ve verilen Fitneleri vahi bilgilerin sahibi Şeytanın ta kendisidir. Benden uyarması.

Şimdi sizlere Amon Ra Diye Vahi Adlılarını sanılan Şeytanın Sesini dinleteceğim

Bismillahirrahmanirrahim
Kovulmuş Şeytanın vesvesesinden Allah’a sığınırım
Reklam