Muhteşem Avcılar - Belgesel

Kadir Baykal - 9.574 izlenme

Yüklenme Tarihi: 27 Kasım 2015 - 02:09

Belgesel Doğu Afrika Serengeti vahşi yaşam alanı vahşi hayvan görüntüleri ile başlayarak bölge hakkında bilgi veriliyor. Serengeti ovalarında ve nehirlerinde yaşayan büyük avcı hayvanlar muhteşem avcılar ve avlanmaları hakkında belgesel bilgileri izleyeceğiniz video. Burada ki avcıların hiçbiri aslanla kıyaslanamaz. 250 kg ağırlığındadır, dişi aslanlar ise 140 kg ağırlığındadır ve ava dişi aslanlar gider. Dişi aslan saate 56 km hızla kovalayabilir. Dişi aslanlar tek başına iken çok güçlüdürler. Serengeti 300 sürü halinde yaşayan yaklaşık 3500 aslan barındırıyor. Serengeti ortasında yaşayan bir aslan sürüsü vardır ki bu sürü tam bir hanedan, bol miktarda yavru üretiliyor. Aslan Süper sürüsü nedir, nasıl oluşur, nerede nasıl yaşar hakkında ayrıntılı bilgiler içeren aslan belgeseli, aslanların yaşamları hakkında en ayrıntılı bilgileri izleyeceğiniz belgesel video. National Geographic Türkçe belgesel video görüntüleri ile Afrika vahşi hayvanların yaşamlarını konu edinen Afrika belgeseli izle.




Aslanlar, çita yavruları dahil tüm hayvanları birer av olarak görürler. Zebralar, geyikler, antiloplar, ceylanlar ve daha birçok av konumunda diken üstünde yaşayan hayvanların vahşi doğadaki zorlu hayatlarını bu belgeselde göreceksiniz. Aslanlar ve kedigiller başta olmak üzere tüm vahşi doğadaki avcı hayvanlar konusunda hazırlanmış mükemmel bir belgesel.
aslanlar kedigiller belgeseli muhteşem avcılar belgeseli vahşi doğa
Aslanlar çita yavruları olmak üzere tüm hayvanları yem olarak görüyorlar... Vahşi doğada aslanlar olmak başta olmak üzere kusursuz avcılar belgesel izle de...
Reklam