Mutfağınıza Profesyonellik Katın ; Braun MQ9038X El Blender Seti

Vatan Bilgisayar - 11 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Ocak 2022 - 10:14

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/braun-mq9038x-multiquick-9-serisi-el-blender-seti-1000-watt-siyah.html

Şık ve Kompakt

Siyah renginin ağırlıkla kullanıldığı şık ve asil tasarımının yanı sıra Braun MQ120 küçük boyutu ile de çok yer kaplamaz ve kolaylıkla mutfağınızda saklanabilir.

PowerBell Plus Teknolojisi

Daha iyi, ve daha eşit sonuçlar almanız için tasarlanan Braun MQ9038X PowerBell Plus teknolojisi ile de benzersiz bir karıştırma deneyimi sunmaktadır ve bunun yanında daha iyi sonuçlar alabilmeniz için ekstra öğütme bıçağı mevcuttur.

Öğütücü

Ürünün kutu içeriğinden çıkan öğütücü ile, kahve ve baharatlarınızı rahatlıkla öğütebileceksiniz ve kullanabileceksiniz.

Smart Speed

Smart Speed teknolojisi ile hız ayarını dilediğiniz şekilde ayarlayabilir ve bu sayede daha sert besinleri de parçalayabilirsiniz.


Active Blade Teknolojisi

Yukarı ve aşağı hareket eden esnek şaft sayesinde fındık, zencefil gibi sert yiyecekleri zahmetsizce doğrayabilirsiniz.


Kusursuz Güç

Küçük ve kompakt boyutu ile rahat taşınması ve kullanılmasının yanı sıra 1000 W gücü ile de sizleri yarı yolda bırakmayacak bir üründür.


Paslanmaz Çelik Bıçaklar

Blender da yapacağınız lezzetli besinleri yaparken cihazınızın uzun ömürlü olması için paslanmaz çelik bıçaklar mevcuttur.

Kolay Temizleme İşlemi

Birbirinden kolayca ayırabileceğiniz parçaları rahatlıkla çıkarabilir ve ister elinizde, isterseniz bulaşık makinenizde kolayca yıkayabilirsiniz.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam