Ofisinizin Vazgeçilmezi ; Lenovo Ideacentre 3

Vatan Bilgisayar - 9 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Mayıs 2022 - 21:52

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideacentre-3-i5-2-9ghz-4gb-256gb-ssd-uhd630win10-ve-lenovo-23-8-monitor.html

Şık Tasarım

Metalik koyu gri şık kasası ve 23.8" Monitörü ile birlikte masanıza hem profesyonellik hem de şıklık katacak.


Profesyonellere Göre

Lenovo Ideacentre 3 i5 2.9 Ghz işlemcisi 4 GB rami e 256 GB SSD desteği ile programlarınızda , günlük kullanımlarınızda ve iş için kullandığınız dosyalarda uygulamalarda sizleri asla yarı yolda bırakmayacak profesyonel bir yardımcıdır.

Görüntü Kalitesi

Intel UHD Graphics 630 ile 4K görüntü kalitesi de dahil olmak üzere bir çok çözünürlükte rahatlıkla görüntüleme sağlayabilecek ve görüntü kalitesinin tadını çıkarabileceksiniz. Ayrıca ürün ile birlikte gelen 23.8" Monitörü ile de küçük detaylar bile gözünüzden kaçmayacak. Ayrıca 75 Hz ekran yenileme hızı ile de dilerseniz oyunlar oynayabilir veya görüntü kalitesinin tadını çıkarabilirsiniz.


Alüminyum Yapı

Kasanın dış materyali Alüminyumdan olmaktadır bu sayede daha dayanıklı ve uzun vadeli bir kullanım ömrü sunmakta. Bununla birlikte ağırlığı yapısına göre oldukça hafiftir. Ağırlığı sağlam yapısına rağmen 4.35 Kg'dır. Bu sayede hem taşıması kolay hem de dayanıklıdır.

Bağlantılar

İhtiyaç duyduğunuz tüm çevrebirimlerini bağlayabilirsiniz; altı adet USB 3.1 bağlantı noktasından birini seçebilirsiniz. Bunlardan dördü, kasanın arkasına uzanmak zorunda kalmamanız için öndedir. IdeaCentre 3i'de ayrıca, her tür bağlantıyı kurabilmeniz için iki adet USB 2.0 bağlantı noktası, bir adet 7'si-1-arada kart okuyucu ve bir adet HDMI™ bağlantı noktası bulunur.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam