Ot Sap Kıyma Makinesi |

tarimmakinasi - 1.556 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Temmuz 2016 - 17:27

Ot Sap Kıyma Makinesi Patoz Her Türlü Kuru Bitkiyi Üzerinde Takılı Olan Aparatı Sayesinde İnce Pırpır Toz Saman Yada Aparatını Çıkararak Kaba Saman Yapmaktadır.
OT SAP KIYMA MAKİNESİ Nişancı Makina ot sap yonca saman patozu yapmakta ve OT KIYMA Ögütme işlerinde kullanılmaktadır. Kredi kartına taksitle satışı yapılmaktadır. Mısır Kıyma, Arpa Kıyma, Buğday Kıyma, Kamış Kıyma, Keven Kıyma ve her türlü otu saman yapabilirsiniz.Sağlam ve ekonomiktir. Kırma bıçakları motor miline akuple olarak takıldığından kayıplar çok azdır dolayısıyla verim çok yüksektir. tarimmakinasi.com da satışa sunulmuştur.
GRASS HOPPER is used in stem alfalfa grass hay haymaker Shooter Machine MINCING Milling work to do and OT . Credit cards are sold in nine installments . Corn beef, minced Barley , Wheat Grinder, Reeds minced meat, minced meat and Kevan yapabilirsiniz. all kinds of grass hay and economical. Since breaking blades installed as coupled to the motor shaft is very low due to efficiency losses are very high. tarimmakinasi.co it was also offered for sale.
Reklam