Paylaş Onlar Arkadaş - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları

sota2014 - 4.208 izlenme

Yüklenme Tarihi: 21 Ocak 2015 - 19:15

Sevimli Dostlar ile birlikte Paylaşma şarkısı...
Bak oyuncaklarla dopdolu bir oda, ördekle balık ta gelmiş oynmamaya, balık sormuş ördeğe: "Arabaya ben de binebilir miyim?" Ördek "OLMAAZ" demiş binmiş arabaya.......
Paylaş hadi paylaş çünkü onlar arkadaş, oyuncaklarını paylaş onlar arkadaş...

İyi seyirler çocuklar :)

Sevgili Anneler, Babalar, Öğretmenler…

Adisebaba Animasyon’un resmi Youtube kanalı AdisebabaTV’de, çocuklarımız yeni-eğitici çizgi film çocuk şarkıları, klasik çocuk şarkılarının yeniden düzenlenmiş çizgi film versiyonları ve çocuklar için hazırladığımız klasik çizgi film masal ve hikaye videolarımızı izleyebilirler.

Var olan ve geliştirmekte olduğumuz tüm çocuk videolarında temel prensiplerimiz tüm çocuklar için EĞİTİCİ, EĞENCELİ ve en önemlisi GÜVENLİ içerikler sunabilmektir.

AdisebabaTV kanalımızda bulabileceğiniz çizgi film çocuk şarkıları, masallar ve çocuk videolarından bazıları: Rapunzel masalı, Külkedisi (Sindirella) masalı, Kırmızı Başlıklı Kız masalı, Bremen Mızıkacıları Masalı, Ali Babanın Bir Çiftliği Var, Küçük Kurbağa, Mini Mini Bir Kuş Donmuştu, Arı vız vız vız, Daha dün annemizin kollarında yaşarken (Yaşasın okulumuz), Sen Hiç Gördün mü?, Sevimli Dostlar ile minik çocuklarımızın temel alışkanlıklarını geliştirici eğlenceli çizgi film çocuk şarkıları (Günaydın de, El yüz yıkama, beslenme, diş fırçalama, giyinme, paylaşma, banyo alışkanlığı, tuvalet alışkanlığı, oda toplama ve uyku şarkıları)

2014 yılı başında kurduğumuz kanalımıza, ebeveynlerden, ana okulu, kreş ve ilkokul öğretmenlerimizden aldığımız çok sayıda pozitif yorum ve destek mesajları eğiticilik ve güvenilirlik açısından hedeflediğimiz seviyeye çok yakın olduğumuzu bize gösteriyor. Tüm anne-babalara ve öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. İçeriklerimizle ilgili kanalımıza abone olarak, videolarımızı beğendiğinizi ya da beğenmediğinizi bir kutucuğa tıklayarak, hatta olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yorumlarınızı yazarak katılımlarınız bizim için çok değerli.

Ana okulları müfredatı kapsamında ve uzman pedagogların görüşleri doğrultusunda; okullarda öğretilen her konuyu çocukların çok sevdiği ve en kolay, en kalıcı öğrenme metodu olan müzik ve hikayelerle pekiştirmeye devam edeceğiz.

Kanalımızda düzenli olarak yeni videolar yayınlıyoruz. Yeni bir video yayınladığımız anda, elektronik posta yoluyla bilgi almak isterseniz aşağıdaki bağlantıya girerek kanalımıza ücretsiz abone olabilirsiniz:

http://www.youtube.com/user/adisebaba...

(Youtube kanalına abone olmak siz kullanıcılara bugün ya da gelecekte hiçbir yükümlülük getirmemektedir. Kanalımıza abone olarak sadece ve sadece yukarıda belirttiğimiz şekilde kanal içerisinde yayınlanan yeni videolar olduğunda elektronik posta aracılığı ile bilgilendirilmenizi sağlar. AdisebabaTV kanalımız 2014 yılında 40.000 aboneye ulaşmıştır.)

Google+ : https://plus.google.com/u/0/b/1069106...
Facebook : http://www.facebook.com/adisebaba
Twitter : http://www.twitter.com/adisebabafilm

Çizgi Film Çocuk Şarkılarımızı ve animasyon filmlerimizi, çocuğunuz istediği her zaman (internet bağlantınız olduğu durumlarda) Youtube kanalımız üzerinden ücretsiz olarak izleyebilir.

Çizgi film çocuk şarkılarımızı ve filmlerimizi cihazlarınıza indirmek ve internet bağlantınız olmadığı anlarda da çocuklarınıza izletmek isterseniz, aşağıdaki bağlantıları kullanarak ana uygularımızı ücretsiz olarak cihazlarınıza indirebilir ve uygulama-içi satın alma yapabilirsiniz:

Tüm I-Phone ve I-Pad kullanıcıları için: https://itunes.apple.com/tr/app/adise...

Tüm diğer cihaz kullanıcıları için: https://play.google.com/store/apps/de...

(Akıllı tablet ve cep telefonu uygulamalarımız içerisinde çocuklarımız için interaktif oyunlar da bulunmaktadır.)

Bizimle doğrudan iletişim kurabileceğiniz elektronik posta adreslerimiz ise şunlar:
info@adisebaba.com , adisebabatv@gmail.com

Hayatımızın neşesi, yarınların güvencesi çocuklarınızla birlikte tüm ailenize sağlıklı, keyifli, başarı ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.
Reklam