Pempe Panter Ayak Kokluyor Ve Pepee, Niloya, Arı Maya, Leli, Şila, Zulu Ve Rgg Ayas İle Tanışıyor.

bekciis - 417 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Temmuz 2016 - 13:42

Hikaye: Pempe panter ayak kokluyor ve Minnie Mouse sayesinde Pepee, Niloya, Arı Maya, Leli, Şila, Zulu ve RGG Ayas ile tanışıyor.
Pepee ve Niloya Oyuncak Tiyatrosu yeni bölümüne hoş geldiniz! Bu bölümde Pepee ve Niloya arkadaşı Mete Ayak koklayan Pembe panter ile tanışıyor. Pembe panter peluşu pembe panter şarkısı söyleyerek giriş yapıyor ve bizim son şarkımız ayaklı salamız, kokar ayaklarımızı mırıldanmaya başlıyor. Şarkının etkisinde kalan Pembe panter ayaklarını kokluyor ve ayaklarının koktuğunu fark ediyor. Tam bu sırada ortama Minnie mouse giriş yapıyor. Test amaçlı Minnie mouse'un da ayaklarını koklayıp onun da koktuğunu da fark eden Pembe panter ayakları kokmayan kimse yok mu diye ağlamaya başlıyor. Bu esnada Deniz kızı Ariel giriş yapıyor ve Pembe panter Ariel'in ayakları olmadığını ve yüzgeçlerinin de kokmadığını fark edip seviniyor.

Pepee çizgifilm olarak çocuklar tarafından çok sevildi. Düşyeri lisanslı oyuncaklar çocukların yeni gözde oyuncağı oldu.

Pepee Niloya Peluş oyuncak hikayesi bölümlerimizi izlerken içeriğin çocuklarınızın yaşlarına uygun olup olmadığına ve izleme süresi limitine ebeveynler kendileri karar vermelidir.

Bu bölümde Neco toys, Düşyeri lisanslı oyuncakları ve Canım Kardeşim Bambi lisanlı oyuncakları kullanılmıştır.

Pepee ve Niloya'nın bu bölümünü beğendiyseniz, kanalımıza abone olun yeni bölümleri ilk siz izleyin!

Videomuzu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın ve yeni videolarımızı kaçırmayın :)

Toys and Fun kanalından sevgilerle.
Toys and Fun
Reklam