PEPEE SİHİR YAPIYOR! Sihirbaz Pepee; Niloya için Tosbik ve Mıncırı şaşırtı şapkasından çıkarıyor

funny tv - 51.084 izlenme

Yüklenme Tarihi: 07 Ocak 2016 - 18:51

Bu bölüm dışında Pepee ile Niloya peluş tiyatrosu, gösterisi gibi başka bölümleri aşağıdaki linkleri tıklayarak 1080p FULL HD 60 FPS olarak izleyebilirsiniz.

Pepee tiyatro, Pepee oyuncak, Niloya oyuncak, Şila oyuncak, Pepee Şov, Pepee kukla şov, Pepee show, Niloya kukla şov, Niloya kukla Şov, Canım Kardeşim, Canım Kardeşim Mine, Canım Kardeşim Müge, Mine, Müge, Mine Peluş oyuncak, Müge Peluş oyuncak, Mıncır, Mıncır oyuncak, Müge Mıncır, Mine Mıncır, Canım kardeşim gösteri, Pepee gösteri, Pepee gösterisi, canım kardeşim şov, canım kardeşim show, mine müge kukla şov, mine müge mıncır gösterisi, Canım kardeşim tiyatro, Dede ve Şila ile birlikte Pepe ve Niloya kukla show, Pepee etkinliği, kukla etkinliği. Bu kukla şovumuzda Pepee'nin Niloya ile yeni etkinliğini de bulacaksınız. Pepee, bebe, şila, niloya, dede, nene oyuncak şov. Mini toy show, düşyeri oyuncak, lisanslı pepee oyuncak, RGG Ayas Oyuncak, Leli oyuncak,Leliko,

Pepee çizgifilm olarak çocuklar tarafından çok sevildi. Düşyeri lisanslı oyuncaklar çocukların yeni gözdesi oldu.

Pepee Niloya Peluş oyuncak hikayesi bölümlerimizi izlerken içeriğin çocuklarınızın yaşlarına uygun olup olmadığına ve izleme süresi limitine ebeveynler kendileri karar vermelidir.

Bu bölümde Neco toys, Düşyeri lisanslı oyuncakları ve Canım Kardeşim Bambi lisanlı oyuncakları kullanılmıştır.

Pepee ve Niloya'nın bu bölümünü beğendiyseniz, kanalımıza abone olun yeni bölümleri ilk siz izleyin!

HİKAYE: SİHİRBAZ PEPEE

Pepee'nin sihirli dünyasına hoş geldiniz! Pepee ve sihirli şapkası bu kez arkadaşı Niloya, RGG Ayas ve Canım Kardeşim Mine'nin işine yarıyor. Pepee sihirli şapkasıyla sihirbazlık numaraları yapıyor. Pepee sihirbaz olmuş, Leliko Leli ise Pepee'ye asistanlık yapıyor.

Gel gelelim Canım Kardeşim Mine'nin kedisi Mıncır kaybolmuştur. Sihirbaz Pepe, büyülü şapkasını kullanarak Mıncır'ı şapkasından çıkararak herkesi şaşırtır! Diğer yandan Niloya'nın kaplumbağası Tosbik kaybolmuştur. Niloya'nın sevgili dostu Tosbiği bulmak için Pepee yine sihirli şapkasını kullanır ve Tosbik sihirli şapkanın içinden çıkar. RGG Ayas ise önceki bölümlerde kendisine yılbaşı hediyesi olarak verilen Harika Kanatlar helikopteri Dizzy oyuncağını kaybetmiştir, Pepee'nin büyülü şapkası yine sihir sayesinde Ayas'ın oyuncağını geri getirir. Leli bu süreçte Pepee'ye yardımcı olur.

PEPEE SİHİR YAPIYOR! Sihirbaz Pepee, Niloya için Tosbik ve Mine için Mıncır kediyi şaşırtı şapkasından çıkarıyor!
Reklam