Philips HD9867/90 Premium Airfryer XXL Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 156 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mayıs 2023 - 18:13

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/philips-hd9867-90-premium-airfryer-xxl-fritoz.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son #teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk #bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Philips HD9867/90 Premium Airfryer XXL #Fritöz

Yeni Philips #Airfryer XXL, sizin yerinize düşünür ve pişirir. #SmartSensing teknolojisiyle bu airfryer, mükemmel bir şekilde pişmiş yemekler için pişirme süresini ve sıcaklığını otomatik olarak ayarlayan tek modeldir. Yemeğinizden çok keyif alacaksınız!

Yeni nesil #PhilipsAirfryer sizi düşünür. İki kolay adımda mükemmel sonuçlar elde edin. Yiyecek türünü seçin ve pişirmek için düğmeye basın. Akıllı sensör, her seferinde zahmetsizce mükemmel sonuçlar almak için süreyi ve sıcaklığı otomatik olarak ayarlar.

Yüzde doksana varan oranda daha az yağ içeren, dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık daha sağlıklı kızartmaların keyfini çıkarın. Philips Airfryer XXL, yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan kızartmak için (yağ yerine) sıcak hava kullanır. Rapid Air teknolojisi ile 7 kat daha hızlı hava akışı sağlayarak daha çıtır sonuçlar ile enfes lezzetlerin tadını çıkarmanızı sağlar.

Airfryer XXL cihazınızda sayısız yemek yapabilirsiniz. Kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma gibi yöntemlerle yemek pişirebilir, hatta pişmiş yemekleri ısıtabilirsiniz. Philips Air Flow ve denizyıldızı tasarımı sayesinde her lokmanız çok lezzetli. Yiyecekleri her taraftan eşit şekilde pişirerek her seferinde mükemmel yemekler hazırlamanızı sağlar.

Artık daha sağlıklı yemekler yiyebilir ve yiyecekleri fazla yağdan arındırabilirsiniz. Philips XXL, fazla yağı ayırarak toplayan #FatRemoval teknolojisine sahip tek airfryer olarak lezzetli yemekler hazırlarken en büyük yardımcınız olacak.

Yeni Philips Airfryer XXL, cihazınızı satın aldığınızda #NutriU uygulamamıza özel erişim hakkı elde edersiniz. Lezzetli sayısız tarife göz atın. En sevdiğiniz yemeği kaydedebilir ve her seferinde tam istediğiniz gibi pişirilmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik tek bir düğmeye dokunarak. Favori modu, yemeklerinizi ideal süre ve ısıda mükemmel bir şekilde pişirerek benzersiz rahatlık sunar. Favoriniz ister kahvaltı için lezzetli bir sıcak atıştırmalık ister en sevdiğiniz geleneksel tarif olsun, her seferinde mükemmel sonucu elde edeceksiniz.
Reklam