PHILIPS HR3770/00 Flip&Juice Blender ve Meyve Sıkacağı Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 735 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Nisan 2023 - 12:54

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/philips-hr3770-00-surahi-tip-blender-ve-meyve-sikacagi.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

PHILIPS HR3770/00 Flip & Juice #Blender ve Meyve Sıkacağı

Çığır açan bir sürahi tasarımına ve entegre filtre sistemine sahip yeni #Philips Flip & Juice™ Blender ile lezzetli smoothie'lerin ve taneli fındık ezmesinin yanı sıra posalı ve posasız meyve suları sıkabilirsiniz. Farklı katılık oranlarına sahip mükemmel sonuçlarla ailenizi şımartın.

Yeni Philips #Flip & #Juice Blender, meyve suyu modülü içeren ilk yüksek hızlı blenderdır. Çığır açan sürahi tasarımı ve entegre filtre sayesinde ailenizin tercihlerine göre istediğiniz katılıkta içecekler hazırlayabilirsiniz. Bu gelişmiş blender, lezzetli smoothie'lerden posalı veya posasız meyve sularına kadar en geniş seçenekleri sunar. Karıştırma ve sıkma işini tek bir üründe birleştirerek mutfağınızda yer açar.

ProBlend Ultra teknolojisi, her seferinde en sevdiğiniz lezzet ve kıvam çeşitliliğine ulaşmanız için, birlikte mükemmel şekilde çalışmak üzere özel olarak tasarlanmış 3 özelliği bir araya getirir. ProBlend Ultra sürahi, malzemeleri karıştırma akışına geri yönlendirir. Malzemeleri sürekli olarak karıştırma akışına geri yönlendirerek optimum karıştırma sonuçları elde etmek için tüm malzemelerin bıçak alanına geri dönmesini sağlayan benzersiz çıkıntılı şeritlerle tasarlanmıştır. ProBlend Ultra motor, karışım akışını sağlamak ve tüm malzemeleri eşit şekilde karıştırmak için 1500 W güç sağlar.

ProBlend Ultra bıçaklar, sert malzemeleri daha küçük parçalara ayırmak için tırtıklı bıçak ve en ince şekilde dilimlemek için keskin bıçaklar ile benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.

NutriU uygulamasını indirip yeni blenderinizin yardımıyla en sevdiğiniz içecek, yemek ve atıştırmalıkları nasıl hazırlayacağınıza dair yüzlerce tarif keşfedin. Aileniz için sağlıklı yemekleri hazırlaması kolay olmalıdır. Bu nedenle NutriU uygulamasında, en sevdiğiniz yemeklerden oluşan sağlıklı alternatifler bulabilirsiniz. Sağlıklı çikolatalı tatlılardan besleyici ana yemeklere kadar tüm tariflerinizi lezzetten taviz vermeden sağlıklı olacak şekilde hazırlayabilirsiniz.

Dijital ekrandaki hızlı seçim programları zaman ve hız ayarı tanımlıdır. Böylece en sevdiğiniz yemek tarifleri her zaman parmaklarınızın ucundadır. Posalı meyve suyu, posasız meyve suyu, smoothie, fındık ezmesi, tatlı, çorba, sos, buz parçalama ve temizleme fonksiyonlarına sahiptir.

Az miktarda su ve bulaşık deterjanı kullanarak temizleme fonksiyonunu etkinleştirin ve sadece 2 dakikada zahmetsiz temizliğin keyfini çıkarın. Temizleme fonksiyonu, kek hamuru ve fındık ezmesi gibi inatçı kirleri bile giderir. Çıkarılabilir tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir. ProBlend Ultra Bıçak, daha kolay temizlik için yiyecek parçacıklarının bıçakların altına sıkışmasını önleyecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır.
Reklam