PHILIPS TAH6506BK Kablosuz Kulaklık Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 6 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Mart 2023 - 18:14

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/philips-tah6506bk-bt-anc-kulak-ustu-kulaklik-30h-siyah.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

PHILIPS TAH6506BK Kablosuz Kulaklık Detaylı İnceleme

Bu son derece ince kablosuz kulaklık, nerede olursanız olun, Aktif Gürültü Önleme özelliği ile sevdiğiniz müziği en sağlıklı şekilde deneyimlemenizi sağlar. Bu cihazla aynı anda birkaç şeye odaklanmak çok kolay olduğu gibi aynı anda bu ürünü iki cihazla da eşleştirebilirsiniz.

Hareket halindeyken gürültüyü azaltmak mı istiyorsunuz? Bu kablosuz kulak üstü kulaklıkların kulak kapaklarındaki dahili mikrofonlar, duymak istemediğiniz motor gürültüsünü filtreler. Böylece sevdiğiniz şarkıları özgürce dinleyebilirsiniz.

Bu kablosuz kulaklık, aynı anda iki bluetooth cihazına bağlanabilir ve ihtiyaca göre aralarında geçiş yapabilir. Böylece dizüstü bilgisayarınızdan müzik dinleyebilir ve telefonunuzdaki aramaları yanıtlayabilirsiniz.

Oval kulak kapakları ve ince çerçeve, farklı bir tarz sunar. Kulak üstü duruş, dışarıdan gelen gürültünün pasif bir şekilde yalıtımını sağlayan bir tampon oluşturur. 32 mm'lik sürücüler derin bas ve net ayrıntılı ses sunar.

Tek şarjla 30 saatlik oynatma süresi (Aktif Gürültü Önleme etkinken 25 saat) sunan bu kablosuz kulak üstü kulaklık, tüm gün yanınızda. 2 saatte tamamen şarj olur. Ekstra güce mi ihtiyacınız var? 15 dakikalık şarj ile ekstra 2 saatlik oynatma süresinin tadını çıkarın.

Kulak kapaklarındaki düğmeler ve kadran sayesinde çalma listenizi duraklatabilir, aramaları yanıtlayabilir, ses düzeyini ayarlayabilir veya telefonunuzun sesli asistanını uyandırabilirsiniz. Aramaların sesi kristal netliğindedir. Ayrıca kulaklığınızı aynı anda iki cihazla eşleştirebilirsiniz.

Kulak kapakları dönerek, kulaklığın ofis çekmecesinde rahatça saklamak için ideal şekilde katlanmasını sağlar. Dilerseniz düz ve içe doğru katlayarak birlikte verilen yumuşak çantaya kolayca sığabilen kompakt bir form oluşturabilirsiniz.
Reklam