Philips TAK4206PK Kablosuz Kulak Üstü Çocuk Kulaklığı Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 16 izlenme

Yüklenme Tarihi: 06 Nisan 2023 - 11:07

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/philips-tak4206bl-kablosuz-kulak-ustu-cocuk-kulakligi-pembe.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

Bu dayanıklı ve esnek kulak üstü kulaklıkla ışığınızı yansıtın! #Kulaklık başlıklarındaki paneller renkli ışıklarla yanıp söner ve ses düzeyi 85 dB ile sınırlandırılmıştır. Ebeveynler, Philips Kulaklık uygulaması üzerinden ses düzeyini ve oynatma süresini kontrol edebilir. Çocuklar eğlenirken siz rahat edersiniz.

Çocuklar yolculuklarda, ekran başında veya ödev yaparken kullanabilecekleri bu kablosuz kulak üstü kulaklıkları çok sevecek. Tek bir şarjla 28 saat oynatma süresi sunan kulaklığın tam şarj olması 2 saat sürerken, 15 dakikalık şarj ile 2 saatlik ekstra oynatma süresi sağlarsınız.

Kulaklık başlıklarında, yanarak ekstra modern bir stil katan ışıklı paneller bulunur. Dört çeşit arasından seçim yapmak mümkündür: Kırmızı ışıklar, yeşil ışıklar, mavi ışıklar veya üçünün karışımı! Işık seçenekleri arasında geçiş yapmak için kulaklık başlığının üzerindeki düğmeye basmak yeterlidir.

Yumuşak kulak başlığı yastıkları ve yumuşak baş bandı yastığı, çocuklara hem müzik dinlerken hem de favori YouTuber'larını izlerken rahatlık sunar. Esnek baş bandı kolayca ayarlanabilir.

Çocuklar, müziği ve çağrıları düğmeler sayesinde yardım almadan kontrol edebilir. Bluetooth özelliğini açtığınız anda kulaklıklar eşleştirilmeye hazır hale gelir. Eşleştirildiklerinde ise en son eşleştirildikleri cihazı hatırlarlar.

Bu kablosuz kulak üstü çocuk kulaklıkları, iki yönde katlanabilen akıllı bir tasarıma sahiptir. Düz olarak katlayarak bir yatak odası çekmecesinde saklayabilirsiniz. Dilerseniz düz olarak ve içe katlayarak ceplere ve çantalarda saklamaya uygun kompakt bir cihaza dönüştürebilirsiniz. 3,5 mm ses bağlantı noktası, çocukların kulaklıklarını akıllı telefonlarına veya el tipi konsollarına doğrudan bağlayabilmelerini sağlar.

Philips Kulaklık uygulaması, ses düzeyi sınırlarını ayarlayabilmenizi sağlar. Ayrıca oynatma süresini gün veya hafta başına sınırlayabilirsiniz. Süre sınırına ulaşıldığında sesli uyarı çocuğunuzu uyarır ve ses düzeyi çok artırıldığında uygulama bunu otomatik olarak azaltabilir.
Reklam